arkihem orwel sideboard  (1)

ARKIHEM TIPSAR OM FÖRVARING

FÖRVARINGSLÖSNINGAR I HEMMET

Anela som står bakom instagramkontot @arkihem har länge haft en inbyggd bokhylla i sitt vardagsrum. Behovet av mer förvaring har under åren växt fram och då blev Rowico Homes förvaringslösningar det perfekta komplementet.

arkihem clearbrook sideboard

PERFEKT I VÅRT HEM

För att skapa den sista touchen i Anleas hem har förvaring varit den slutgiltiga pusselbiten. 

– Jag har haft en inbyggd bokhylla i vardagsrummet under lång tid, men har känt behovet av mer förvaring. Upptäckte tillslut Rowico Homes fina förvaringslösningar som inte bara är funktionella utan också skapade med en snygg skandinavisk design, perfekt komplement i vårt hem.

DOLD FÖRVARING

Anela valde att komplettera sitt hem med det tidlösa sideboardet CLEARBROOK. En möbel som smidigt blandas in i den befintliga inredningen men ändå sticker ut med sin distinkta design.

– Detta sideboard, tillverkat i brun ekfaner med sina ribbade dörrar och mässingsfärgade knoppar tillför verkligen en touch av elegans. CLEARBROOK erbjuder dessutom gott om dold förvaring, perfekt lösning för att gömma undan de småsaker som tenderar att ligga framme i vårt hem.

arkihem clearbrook sideboard px
arkihem clearbrook sideboard2 px

FUNKTIONALITET OCH DESIGN

Som förvaring bakom soffan har Anela valt ORWEL avlastningsbord. 

– ORWEL avlastningsbord har blivit mer än bara en förvaring, det är en möbel som drar blickarna till sig och startar konversationer. Toppen i travertin tillför en lyxig och unik känsla till rummet. Träramen som är tillverkad av brunlackerad, FSC-certifierad ek, innebär inte bara att det är ett hållbart val utan skapar en härlig kontrast till det ljusa stenmaterialet. Sedan erbjuder avalstningsbordet en bra display-yta för fina inredningsdetaljer som vi gillar att ha framme.

Anela tycker att CLEARBROOK sideboard och ORWEL avlastningsbord återspeglar deras personliga stil och uppfyller deras förvaringsbehov. Förvaringsmöblerna är enligt Anela även ett bevis på att man inte behöver offra stil för funktionalitet. 

– Vårt hem är nu komplett. En harmonisk blandning av praktiska lösningar och elegans.

arkihem orwel avlastningsbord px
arkihem orwel avlastningsbord2 px
arkihem orwel avlastningsbord3 px

MER INSPIRATION