Pinnstolar

Pinnstolar

INSPIRERAS AV VÅRA KUNDER

DEN KLASSISKA PINNSTOLEN

Pinnstolar erbjuder ett tidlöst och rent uttryck som passar in i de flesta typer av hem. De finns dessutom tillgängliga i ett stort utbud av material, former och färger och kan därför enkelt anpassas efter bord i en mängd olika stilar. Är du därför på jakt efter en ny uppsättning stolar till köksbordet, en fin stol att ställa i det tomma hörnet i sovrummet eller en skön sittplats att knyta skorna på i hallen kan en pinnstol vara precis den möbel du är ute efter.

PINNSTOLAR FÖR HEMMETS ALLA RUM

Trots att pinnstolar ofta kommer i en enkel och minimalistisk design kan de göra ett stort avtryck i hemmet. En genomtänkt stil går aldrig ur tiden, vilket gör klassiska pinnstolar till ett alltid lika säkert kort för såväl köket som hemmakontoret eller sovrummet. Och vill du ha ett lite mer iögonfallande uttryck kan du enkelt kombinera pinnstolar i olika former, färger och material. Deras nätta utformning gör dessutom att de inte tar upp extra utrymme runt bordet och är därför ett utmärkt val för dig som har ont om plats.

KÖP SNYGGA PINNSTOLAR FRÅN ROWICO HOME

Det som utmärker en pinnstol är dess luftigt utformade rygg. Det gör att de är sköna att sitta i under långa middagar. Är du ute efter en ny uppsättning köksstolar erbjuder Rowico Home pinnstolar i tidlös skandinavisk design som är enkla att matcha med matbord i alla tänkbara stilar. Hitta din favorit idag!