Modulsoffor

Modulsoffor

Visar 48 av 790

INSPIRERAS AV VÅRA KUNDER

FLEXIBLA MODULSOFFOR I SKANDINAVISK DESIGN

Vad sägs om att skapa en soffa helt efter ditt hem och dina önskemål? Det är möjligt med en byggbar modulsoffa. En modulsoffa är också ett utmärkt alternativ för dig som ska inreda ett rum med annorlunda vinklar och vrår. Genom att välja ut och sätta ihop de olika modulerna kan du skapa en soffa perfekt anpassad för dig och maximera utrymmet i ditt hem. I vårt sortiment hittar du delar som schäslonger, fåtöljer och fotpallar som alltså kan sättas ihop för att skapa en komplett soffa. De är självklart tillverkade av slitstarka och exklusiva material och kommer i stilrena designer – precis som alla våra andra soffor och möbler! Kika igenom vårt sortiment och beställ dina drömmars modulsoffa idag.

FÅ UT DET MESTA AV DITT UTRYMME MED EN SNYGG MODULSOFFA

När du inte hittar den soffa du tänkt dig eller drömmer om kan du helt enkelt behöva bygga den själv! Eller ja, sätta ihop de olika modulerna förstås. På så sätt kan du anpassa soffan efter det rum den ska stå i och skapa så många sittplatser du behöver för din familj. Vi erbjuder alternativ i en mängd olika tyger och färger, och du väljer själv om hela modulsoffan ska gå i en och samma nyans eller om du vill skapa ett lekfullt uttryck och mixa moduler i olika färger. De olika delarna kan dessutom enkelt tas isär om platsbehovet förändras med tiden. En modul som tidigare fungerat som schäslong i en 3-sitssoffa kan i stället bli en fristående möbel. Och en mittmodul som skapat extra sittplatser kan plockas bort om soffan ska flyttas till ett mindre rum. Möjligheterna är oändliga och du bestämmer själv precis hur du vill att din soffa ska se ut!

KÖP MODULER FÖR ATT SKAPA DIN DRÖMSOFFA PÅ ROWICO HOME

Modulsoffan passar dig som vill kunna designa din egen soffa och anpassa den efter rummet den ska stå i. Det är också ett utmärkt val för dig med föränderliga behov eller som vet att du kommer att flytta i framtiden och vill ha en soffa som kan anpassas efter flera hem. Kika runt bland de olika sofforna och skapa den modulsoffa du drömmer om hos oss på Rowico Home!