Sideboards

Sideboards

INSPIRERAS AV VÅRA KUNDER

PRAKTISK FÖRVARING MED ETT SIDEBOARD

En av hemmets mest praktiska möbler är helt klart skänken. Den rymmer såväl porslin som böcker, leksaker eller mediautrustning och passar i princip in i hemmets alla rum. De finns dessutom tillgängliga i en mängd snygga färger och utformningar. Ett sideboard är helt enkelt perfekt för dig som vill ha en möbel som erbjuder gott om förvaring, samtidigt som den tillför en dekorativ och ombonad känsla i hemmet. Titta närmare på Rowico Homes skänkar i trä och se vilken som blir just din favorit.

SIDEBOARDS FÖR ALLA STILAR

Ett sideboard är ofta rektangulärt och utformat för att ställas intill en vägg, exempelvis intill köksbordet i matsalen, framför soffan i tv-rummet eller som välkomnande detalj i hallen. Gemensamt för skänkarna hos Rowico Home är att de är tillverkade i trä där du kan välja mellan alltifrån fanerat i vitpigmenterad ek och naturlig ek till massivt trä. Vissa har dessutom designats med underreden av slitstark metall, vilket skapar en rustik och snygg kontrast. Tack vare de många olika stilarna är det enkelt att hitta en modell som passar in i just ditt hem. Du väljer själv om du vill satsa på en skänk med både lådor och luckor som döljer förvaringen eller ett sideboard med glasdörrar som visar upp det som finns på insidan.

EN MÖBEL MED MÅNGA ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

Som tidigare nämnt kan skänken användas i de flesta av hemmets rum och för en mängd olika ändamål. Den passar till exempel perfekt som förvaring för nycklar, mössor, vantar och andra småprylar i hallen eller som snygg och praktisk tv-bänk i vardagsrummet. Rowico Home erbjuder dessutom matbord och andra förvaringsmöbler i samma serier om du vill hålla dig till en viss stil och skapa ett sammanhållet uttryck i hemmet!