Matstolar

Matstolar

Bästsäljare
FSC®
Bästsäljare
Bästsäljare
FSC®
Bästsäljare
FSC®
Bästsäljare
FSC®
Bästsäljare
Nyhet
Bästsäljare
FSC®
Bästsäljare
Bästsäljare
FSC®

Visar 48 av 150

INSPIRERAS AV VÅRA KUNDER

STOLAR TILL MATBORDET

Här hittar du matstolar som är snygga att titta på och sköna att sitta på. För en perfekt matstol ska enligt oss kunna fungera både som en bekväm sittplats under långa middagar och som en vacker detalj i köket eller matsalen. Den ska komplettera matbordet på ett bra sätt och skapa en inbjudande och härlig känsla i hemmet. Vårt breda sortiment av matstolar gör det enkelt för alla att hitta sin personliga favoritmodell oavsett om ens inredningsstil är skandinaviskt minimalistisk, lantligt bohemisk eller modernt stilren.

KLASSISKA MATSTOLAR I OLIKA FÄRGER OCH MATERIAL

Vill du matcha dina matstolar med ett bord från samma serie för att skapa en enhetlig känsla? Eller är du sugen på att haka på trenden att blanda olika typer av stolar för ett intressant och iögonfallande uttryck? Vårt sortiment består av såväl moderna som klassiska matstolar i en mängd olika material, former och färger för att göra det enkelt för alla att skapa en matgrupp som de älskar. Klassiska pinnstolar av trä i jordnära färger blandas med pampiga modeller med sammet och konstläder samt karmstolar med armstöd som erbjuder en hög komfort under längre stunder. Samtliga matstolar i vårt sortiment är av hög kvalitet för att du ska kunna njuta av dem under många år framöver och flera modeller består dessutom av FSC-certifierat trä.

KÖP KÖKSSTOLAR OCH MATSTOLAR PÅ ROWICO HOME

Oavsett om du väljer en modell i samma färg, en modell i olika färger eller olika modeller i en och samma nyans så kommer du att hitta de perfekta alternativen hos oss på Rowico Home. Tänk på att alltid kontrollera måtten på dina nya matstolar för att säkerställa att antalet du väljer passar in med ditt matbord. Mellan stolens sits och bordsskivan bör det vara max 30 cm för att skapa en bekväm sittposition och varje sittplats bör ta upp minst 60 cm för att det inte ska bli för trångt. Har du några frågor kring våra matstolar eller övriga sortiment är du alltid välkommen att höra av dig till oss på Rowico Home!