Förvaring

Förvaring

Visar 48 av 61

INSPIRERAS AV VÅRA KUNDER

FÖRVARING SOM PASSAR DITT HEM

Bra förvaring hjälper dig att få ordning och reda i ditt hem, och bra förvaring behövs faktiskt i alla rum. Utforska vårt sortiment av praktiska förvaringslösningar som passar dig och dina behov. Här finns förvaringsmöbler till allt från böcker och småprylar till porslin och glas. Men självklart räcker det inte med att förvaringsmöblerna är funktionella – de ska också vara snygga, hållbara och tillverkade av högkvalitativa material.

SKÅP, BOKHYLLOR, SIDEBOARDS OCH TV-BÄNKAR

Skåp ger dig en smart förvaringsmöjlighet, och skåp kan du placera i många olika rum, till exempel vardagsrummet, sovrummet och hallen. Välj mellan höga och låga skåp och skåp i olika färger, designer och material. Till matrummet kan det vara snyggt att välja ett vitrinskåp med glasdörrar eller ett matchande sideboard till matbordet.

Förutom skåp, vitrinskåp och sideboards hittar du också bokhyllor för förvaring av böcker, prydnadsföremål, växter och mycket mer samt tv-bänkar med många smarta detaljer här hos oss på Rowico Home. Visste du förresten att många av våra möbler är FSC-certifierade? Det innebär att de är tillverkade av trä från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till både oss människor och till vår miljö.

PRAKTISKA OCH SNYGGA FÖRVARINGSMÖBLER

Låt dina förvaringsmöbler vara både praktiska och funktionella möbler och snygga inredningsdetaljer i rummen. På Rowico Home finns förvaringsmöbler som slukar allt sådant som du inte vill ha framme och som hjälper till att skapa en personlig stil i rummet. Har du några frågor eller funderingar om våra förvaringsmöbler eller om din beställning är du välkommen att kontakta oss.