Klädhängare

Klädhängare

TIDLÖS KLÄDFÖRVARING TILL HALLEN

Hemmets entré mår bra av god organisation och gott om förvaringsmöjligheter. Med en klädställning eller klädhängare som är både praktisk och stilfull kan du lättare hålla din hall organiserad och välkomnande. Det är trots allt det första rummet som både du och dina gäster möts av i ditt hem, så därför kan det kännas extra viktigt med ett ordnat intryck just där. Dessutom kommer smarta förvaringslösningar att minska tiden du annars behöver lägga på att leta efter jackor, väskor och barnens halsdukar. På Rowico Home hittar du tidlösa klädhängare och klädställningar i trä som både är praktiska och fungerar som en fin inredningsdetalj.

KLÄDSTÄLLNINGAR FÖR VÄGGEN OCH GOLVET

I vårt sortiment kan du välja bland en mängd kvalitativa klädhängare som både kan fästas på väggen eller ställas på golvet i form av ett golvstativ. Har du en stor hall och mycket yta att röra dig med kan en fin golvklädställning passa utmärkt, medan en klädhängare för väggen sparar dig mycket plats och är ett bra alternativ om hallen är lite mindre. Eller varför inte satsa på en kombination av båda två? Förutom att ge plats för dina jackor, väskor och accessoarer så tillför deras design ett fint estetiskt uttryck i rummet som genast gör det mer ombonat och inbjudande!  

KÖP KLÄDHÄNGARE I TRÄ PÅ ROWICO HOME

Vårt utbud av klädhängare i trä kommer i form av såväl enkla och minimalistiska kroklister som mer gedigna klädhängare och klädställningar. Du hittar även väggknoppar som du kan sätta upp var du vill för att skapa en unik upphängningsanordning för dina kläder. Våra klädhängare passar självklart lika bra i sovrummet för dig som vill komplettera garderobens förvaringsyta, eller i barnrummet för upphängning av leksaker eller gulliga inredningsdetaljer. Välkommen att hitta en klädhängare som passar just dina behov på Rowico Home!