Hall

Hall

Visar 48 av 110

SKANDINAVISKA HALLMÖBLER I TRÄ

Botanisera bland hallmöbler som är lika eleganta som de är funktionella hos oss på Rowico Home. Vi erbjuder ett stort och brett sortiment av produkter inom kategorin hallinredning så att du kan skapa en entré som dels harmoniserar med din personliga stil, och dels bidrar till ett välkomnande och funktionellt utrymme. Med fokus på hallmöbler av trä och andra högkvalitativa material erbjuder vi ett utbud för alla möjliga behov och stilar. Välkommen att upptäcka vårt breda sortiment av praktiska förvaringslösningar, stilrena skohyllor och eleganta hatthyllor redan idag.

VIKTEN AV ATT ORGANISERA OCH INREDA HALLEN

Trots att hallen är det första utrymmet vi ser när vi kliver in i ett hem så tenderar utrymmet att få minst uppmärksamhet. Hallen bör dock ses som mer än bara en zon du ska passera – den bör snarare ses som ett rum som lägger grunden för resten av bostaden. Genom att lägga ner tid på din hallinredning kan du helt enkelt sätta tonen för ditt hem, och ge både dig själv och dina besökare en välkomnande känsla. Att inreda och organisera hallen på ett bra sätt är givetvis också viktigt av rent funktionella skäl. Allt från paraplyer till handväskor, skor och jackor behöver tydliga och lättåtkomliga förvaringsplatser för att du ska kunna upprätthålla ordning och harmoni.

VAD ÄR BRA ATT TÄNKA PÅ FÖR ATT MAXIMERA YTAN I HALLEN?

Ljusa väggar är ett bra val om du vill skapa en känsla av rymd och ljus i en mindre hall. Utöver detta är det även viktigt att välja hallmöbler i en lämplig storlek, och på så vis undvika en trång känsla i rummet. För att få till en mjukare look är det en bra idé att lägga ut en matta, men den bör vara i en mörkare nyans så att eventuell smuts döljs. Sist men inte minst är förvaring a och o, och om du vill maximera ytan i hallen kan vi varmt rekommendera dolda förvaringslösningar.

UTFORSKA VÅRT STORA UTBUD AV MÖBLER FÖR HALLEN

Vi har det mesta som förknippas med hallinredning: klädhängare i olika former, hatthyllor och skohyllor naturligtvis, men också olika typer av kombinerade bänkar, avlastningsbord och speglar. Våra hallmöbler och förvaringslösningar är utformade för att stå emot tidens tand – såväl kvalitetsmässigt som stilmässigt. Rowico Home har en stor kärlek för skandinavisk design och robusta träprodukter, vilket innebär att all hallinredning i vårt sortiment har en tendens att smälta in snyggt i de flesta inredningsstilar. Ta en närmare titt i vårt utbud redan idag, och skapa en hall som kan spegla din stil och samtidigt fungera praktiskt i vardagen.