Speglar

Speglar

SPEGLAR FÖR BÅDE SMÅ OCH STORA HALLAR

Få hallen att kännas både större och mer välkomnande med en vacker spegel. På Rowico Home hittar du hallspeglar i en mängd olika utföranden anpassade för att kunna hängas upp på väggen eller ställas på golvet. Stilen andas skandinavisk design och tidlöshet, vilket gör det enkelt att hitta en hallspegel som passar in i just ditt hem.

SKAPAR RYMD OCH LJUSAR UPP

Hallen är ofta ett rum i hemmet som kan kännas något trång och mörk. Det finns kanske inte något fönster och det lilla utrymmet är ofta belamrat med stora möbler som garderober och byråer för att få plats med alla ytterkläder och småprylar. Genom att inreda hallen med en fin spegel, oavsett om det handlar om en liten spegel på väggen eller en stor helkroppsspegel på golvet, så kommer det att skapa illusionen om ett större rum. Detta samtidigt som den kommer att reflektera ljuset på ett vackert sätt som får rummet att även kännas ljusare.

KÖP EN VACKER HALLSPEGEL PÅ ROWICO HOME

Satsa på en klassisk rektangulär hallspegel med vacker träram och placera den på en plats i hallen som bidrar till ovan nämnda effekter, men där du också enkelt kan komma åt att spegla dig. Rowico Home erbjuder en mängd fina väggspeglar i svensk design med detaljer som smarta krokar eller en praktisk liten hylla nedtill där du kan ställa fina detaljer som ljuslyktor eller små vaser. Vill du istället få en spegelbild av hela dig kan du välja någon av våra golvspeglar för hallen. På så sätt kan du snabbt kontrollera att alla kläder sitter som de ska innan du går hemifrån. Välkommen att hitta din favorit på Rowico Home!