Barstolar

Barstolar

INSPIRERAS AV VÅRA KUNDER

BARSTOLAR TILL KÖKSÖ OCH BARBORD

Letar du efter en barstol eller barpall i skandinavisk, modern eller retroinspirerad stil? I vårt breda utbud av barstolar har du möjlighet att hitta en modell som passar perfekt med stilen i ditt hem. En barstol är den perfekta möbeln till köksön i det stora köket såväl som till barbordet i det lilla hemmet. Med våra barstolar kan du dessutom alltid räkna med en hög sittkomfort och iögonfallande design som gör dem till ett både bekvämt och dekorativt tillskott i inredningen.

EN SMART OCH PRAKTISK MÖBEL

En barstol har en lite högre design än en vanlig matstol, så våra modeller är utrustade med bekväma stag att vila fötterna på och flera av dem är dessutom framtagna med ett stabilt metallunderrede. Det gör att du kan känna dig trygg och bekväm när du och dina vänner samlas runt barbordet eller när du slappnar av vid köksön samtidigt som din partner tar hand om matlagningen. Det ger dig en både smart och praktisk möbel som passar in i alla typer av hem och tack vare de många olika designerna är det enkelt att hitta en barstol eller barpall som passar med din egen stil.

HUR HÖG SKA BARSTOLEN VARA?

När du ska välja barstolar till din köksö eller ditt barbord är det viktigt att tänka på hur hög barstol du ska ha. Vi erbjuder barstolar med en sitthöjd mellan 62–65 cm och mellanrummet mellan sitsen och bordsytan bör vara cirka 27–30 cm. På så sätt säkerställer du att du får en bekväm position där du inte får ont i axlar och nacke. Du hittar måtten under specifikationerna för respektive produkt här på webbsidan och vi hjälper dig gärna om du har några frågor! Glöm heller inte att titta närmare på våra matchande barbord och matstolar för att skapa en snygg helhetskänsla i rummet.