Hörnsoffor

Hörnsoffor

Visar 48 av 180

SKANDINAVISKA HÖRNSOFFOR

Med en hörnsoffa kan du skapa en elegant och bekväm loungemiljö i ditt eget hem. Hos oss på Rowico Home finner du bekväma hörnsoffor som låter dig utnyttja rummets form och maximera antalet sittplatser i vardagsrummet – perfekt för stora familjer och mysiga kvällar med vänner. Vårt sortiment inkluderar såväl moderna som traditionella varianter i alla möjliga färgnyanser och storlekar, vilket gör det enkelt att hitta den perfekta hörnsoffan som matchar din unika inredningsstil och behov av komfort.

VAD KÄNNETECKNAR EN HÖRNSOFFA?

En hörnsoffa känns lätt igen på dess L-formade design, vilket gör den idealisk för dig som vill utnyttja hörnytan i ett rum. Det är just utformningen som gör hörnsoffor så pass populära bland hushåll som vill maximera utrymmet och skapa en bekväm sittyta för både vardagsbruk och sociala tillställningar. Vad som ytterligare ökar deras popularitet är det faktum att många hörnsoffor kommer med en så kallad schäslong eller divan. Denna förlängda del ger en extra dimension av komfort och avslappning, där du kan sträcka ut benen eller ta en välbehövlig tupplur. Utöver det finns det givetvis även hörnsoffor som enbart är försedda med vanliga sittplatser.

SÅ INREDER DU VARDAGSRUMMET MED EN HÖRNSOFFA

På Rowico Home finns en mängd olika sorters hörnsoffor att välja mellan, inklusive modeller med och utan schäslong. En hörnsoffa med schäslong ger extra sittyta och möjlighet att sträcka ut benen för maximal avkoppling, vilket passar perfekt för stora familjer och dem som ofta har gäster på besök. Vi erbjuder även så kallade modulsoffor där du själv kan anpassa storleken genom att välja lösa moduler. Här finns med andra ord hörnsoffor för alla hem – oavsett storlek och form. Traditionellt placeras hörnsoffor längs vardagsrummets väggar för att spara på golvytan, men om du har ett större utrymme att arbeta med finns det också möjlighet att placera soffan som en huvudpjäs mitt i rummet. Då får hörnsoffan en mer framträdande roll i inredningen samtidigt som du skapar ett inbjudande “rum i rummet”.

HITTA EN HÖRNSOFFA AV TYG SOM PASSAR DITT VARDAGSRUM

Rowico Home erbjuder ett omfattande utbud av slitstarka hörnsoffor i tyg som bidrar till en stilfull och mysig atmosfär i ditt hem. Vi erbjuder soffor i ett brett spektrum av neutrala färgnyanser, samt mer iögonfallande alternativ. Våra vackra soffor kan enkelt matchas med andra textilier och inredningsdetaljer för att skapa en enhetlig och harmonisk känsla i rummet, och fungera som en kontrasterande färgklick i hemmet. Välkommen att utforska vårt sortiment och hitta den perfekta hörnsoffan för ditt hem.