3-sitssoffor

3-sitssoffor

Visar 48 av 434

INSPIRERAS AV VÅRA KUNDER

SKANDINAVISKA SOFFOR MED TRESITS

Här hittar du 3-sitssoffor i skandinavisk design som är enkla att anpassa efter de flesta typer av inredningsstilar. De håller hög kvalitet och erbjuder maximal sittkomfort, samtidigt som de slitstarka tygerna gör att du kan räkna med en soffa som håller sig fin en lång tid framöver. Den skandinaviska och tidlösa stilen hjälper samtidigt till att lyfta hela känslan i rummet. I vårt breda sortiment hittar du självklart även vackra soffbord som matchar din nya tresitssoffa om du vill ge ditt vardagsrum eller tv-rum en helt ny känsla.

3-SITSSOFFOR FÖR ALLA TYPER AV INREDNINGAR

En tygsoffa med tre sittplatser passar perfekt för dig som vill ha gott om utrymme för avkoppling och umgänge, men samtidigt inte har plats för en stor hörnsoffa. Vill du ändå ha den där L-formade designen kan du kika närmare på våra 3-sitssoffor med schäslong. Vi har modeller med schäslongen både till vänster och höger, vilket gör att du enkelt kan möblera med din tresitssoffa på det sätt som bäst passar in i ditt hem. De flesta 3-sitssoffor har en längd på cirka 200–250 cm för att erbjuda gott om plats för tre personer att sitta. De är lika snygga på egen hand som i grupp med fåtöljer eller loungestolar och kan både placeras intill en vägg eller mitt i rummet för att skapa blickfång. Läs gärna vår guide om hur du väljer soffa för att hitta det bästa alternativet för ditt hem.

KÖP EN HÅLLBAR 3-SITSSOFFA ONLINE PÅ ROWICO HOME

Hos oss hittar du tresitssoffor i en mängd neutrala och tidlösa tyger. Låt dem glänsa i all sin enkelhet eller toppa dem med kuddar och filtar i olika kulörer och material för att skapa en levande känsla.  Glöm heller inte att du hittar såväl matchande soffbord som fåtöljer i vårt breda sortiment om du vill ge rummet ett enhetligt och sammanhållet uttryck!