TV-bänkar

TV-bänkar

INSPIRERAS AV VÅRA KUNDER

MEDIAMÖBLER OCH TV-BÄNKAR I VÄLDESIGNAD SKANDINAVISK STIL

Göm alla tråkiga sladdar, spelkonsoler och tv-spel med hjälp av en smart tv-bänk men låt samtidigt möbeln bli en snygg inredningsdetalj i rummet. Här på Rowico Home hittar du väldesignade mediamöbler som fungerar som smarta förvaringslösningar, som är tillverkade av hållbara material och som matchar rummets övriga möbler och färger.

FÖRVARINGSMÖBLER I MÅNGA OLIKA STILAR OCH MODELLER

Mediamöbler är ett bra komplement till möblerna i vardagsrummet. I möbeln kan du förvara allt sådant du inte vill ha framme. Det ger rummet ett snyggt och välstädat intryck. Våra tv-möbler har praktiska lådor och skåp och självklart smarta hål där du kan dra alla kablar till bland annat din tv och kanalboxen så att dessa inte syns. Våra tv-möbler finns i olika designer. Vilken passar bäst hemma hos dig? Kanske en vit, brun eller vitpigmenterad tv-bänk i trä? Vissa mediamöbler ingår också i serier så att du kan matcha din nya tv-bänk med till exempel ett skåp, ett sideboard eller ett soffbord.

VÄLJ TV-BÄNK EFTER PERSONLIG STIL OCH BEHOV

Innan du beställer en ny tv-bänk är det smart att fundera över ditt förvaringsbehov. Mediabänken ska dels passa storleken på din tv, och dels rymma allt som du vill gömma undan. Sedan ska ju så klart möbeln också passa din inredningsstil. Vi hoppas att du hittar just den tv-bänken här hos oss på Rowico Home. När vi tillverkar möbler fokuserar vi på designen och funktionen men även på materialet. Vi kan därför erbjuda stilsäkra möbler i en välarbetad skandinavisk design i material som är hållbara och tåliga. Klicka dig runt bland våra tv-bänkar och hitta den möbel som passar perfekt hemma hos dig.