Ullmattor

Ullmattor

INSPIRERAS AV VÅRA KUNDER

KVALITATIVA ULLMATTOR

En matta kan hjälpa till att skapa ett helt nytt uttryck i ett rum och få en möbelgrupp att kännas mer sammanhållen. Dessutom skapar den ett mjukt och skönt underlag att sätta fötterna på och tack vare det stora utbudet av olika modeller har alla möjlighet att hitta en matta som passar just dem. Om du är ute efter en matta som är både snygg, tidlös och lättskött bör du genast titta närmare på våra mattor i ull. Ull är nämligen ett kvalitativt material med en mängd goda egenskaper som passar in i alla typer av hem. Det erbjuder en varm och skön känsla, samtidigt som det stöter ifrån sig vätskor och är enkelt att rengöra om olyckan är framme.

VÄLJ BLAND ULLMATTOR I OLIKA STORLEKAR OCH FORMER

Rowico Home erbjuder ett tilltalande sortiment av ullmattor i en mängd olika storlekar och former. Välj bland normalstora ullmattor på 200 x 290 cm och riktigt stora modeller på hela 240 x 340 cm och 300 x 400 cm. Du hittar även runda mattor i ull som mäter 250 cm i diameter och som blir ett perfekt tillskott under det runda matbordet eller soffgruppen för att skapa ett mjukt intryck. Färgerna går i olika naturfärgade nyanser av grått och beige, vilket passar utmärkt för det skandinaviska hemmet. Det gör dessutom att de är enkla att matcha med resten av din inredning och att du själv kan välja om du vill satsa fullt ut på den naturliga färgskalan eller bryta av med andra färgglada inredningsdetaljer.

VACKRA OCH PRAKTISKA MATTOR I ULL PÅ ROWICO HOME

Tack vare att ull är ett så pass hållbart och lättskött material kommer du att få en matta som håller i många år framöver. Det gör våra ullmattor till ett prisvärt alternativ och den tidlösa stilen gör att du enkelt kommer att kunna anpassa den efter säsong och smak. Känner du dig osäker på vilken matta du ska välja kan du med fördel spana in vår inspirationsguide.