Stolar

Stolar

Bästsäljare
FSC®
Bästsäljare
FSC®
Bästsäljare
FSC®
Bästsäljare
Nyhet
Bästsäljare
FSC®
Bästsäljare
FSC®
Bästsäljare

Visar 48 av 174

INSPIRERAS AV VÅRA KUNDER

VACKRA STOLAR I SKANDINAVISK DESIGN

Stolar är en av hemmets absolut viktigaste möbler. De erbjuder en skön plats att sitta på när vi umgås med familj och vänner och kan dessutom bidra med ett elegant och stilrent uttryck. Hos oss på Rowico Home hittar du inte bara klassiska matstolar i trä. Du hittar också bekväma loungestolar som passar perfekt i vardagsrummet, tidlösa pallar till hallen, snygga barstolar till köksön och lyxiga snurrstolar som kan användas både som kontorsstol och bekväm matstol. Här finns helt enkelt stolar för alla rum och tillfällen. 

STOLAR FÖR OLIKA ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

När du ska välja nya stolar till ditt hem är det viktigt att fundera över vad den ska användas till. Ska den fungera som en bekväm sittplats i vardagsrummet framför tv:n? Ska den passa ihop med det existerande matbordet? Eller ska den placeras i hallen och helst ta upp så lite plats som möjligt? För att få hem den stol du är ute efter är det också viktigt att fundera kring valet av material, då vi erbjuder stolar i många olika material och alla har sina egna fördelar. 

En stol helt i trä inger till exempel ett tidlöst och skandinaviskt utseende och kommer därför att hålla stilen med tiden. En stol med tyg- eller PU-sits kan istället inge ett iögonfallande intryck och vara ett utmärkt val för dig som vill att stolarna sticker ut ur mängden. En stol i läder eller konstläder är dessutom tålig och lätt att torka av, vilket gör den till ett bra alternativ om du har mindre barn i familjen. Trendiga stolar med stoppad sits i sammet erbjuder i sin tur en skön sittplats, och ett ombonat och varmt intryck.

VÄLJ MATSTOLAR MED RÄTT MÅTT

Ska du välja stolar till matbordet är det dessutom viktigt att tänka på att de har rätt storlek för att erbjuda tillräckligt med plats för middagsgästerna. Se till att det finns minst fem centimeter extra mellan varje stol och mellan bordsbenen för att stolarna ska stå optimalt, samt ungefär 30 centimeter mellan sits och bordskant för att erbjuda en hög komfort. Det bör också finnas 70 centimeter fritt utrymme mellan bord och vägg för att du enkelt ska kunna dra ut stolarna och sätta dig.

KÖP STOLAR AV HÖG KVALITET PÅ ROWICO HOME

Titta närmare på vårt utbud av klassiska matstolar, pinnstolar, köksstolar, barstolar, karmstolar, pallar, loungestolar, sittbänkar och kökssoffor och klicka hem din favorit redan idag! Tack vare att vi erbjuder en stor variation i fråga om material, färg, storlek och stil så är det enkelt att hitta en perfekt stol för alla rum och tillfällen. Många ingår dessutom i samma serie, vilket gör det lätt att skapa en vacker och enhetlig stil i hemmet!