Sortiment

FAMILJ - ENKELHET - TRYGGHET JOBBA HOS OSS

ARBETSGLÄDJE OCH HÄLSA

Rowico Home är ett familjeägt möbelföretag i Halmstad med cirka 50 anställda, som startades 1971. Vi skapar stilrena möbler i skandinavisk design med fokus på hållbarhet. Vi sätter stort värde i att alla medarbetare trivs och mår bra. Därför fokuserar vi mycket på att skapa arbetsglädje och en god arbetsmiljö med en inkluderande kultur, där hälsa och friskvård är en naturlig del av arbetsveckan.

Sortiment

träd.png  VÄRDERINGAR

Sedan starten 1971 har vi inspirerats av orden ENKELHET, TRYGGHET och FAMILJ. Tre ord som vägleder oss i våra beslut och som guidar oss in i framtiden. Jämställdhet och en inkluderande kultur ska vara en självklar del av det dagliga arbetet.

träd.png  PERSONLIG UTVECKLING

Vi befinner oss i en spännande tillväxtresa där stora som små idéer är välkomna och att tänka utanför boxen uppskattas. Kompetensutveckling är viktigt för medarbetarens motivation och personliga utveckling, och samtidigt avgörande för företagets konkurrenskraft. Alla medarbetare ges därför möjlighet till den utbildning som krävs för rollen. 

träd.png  TRÄNING

Att alla medarbetare mår bra, är friska och trivs på jobbet betyder oerhört mycket. Vi satsar helhjärtat på hälsa och att få in träning på arbetstid. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, träning på arbetstid och gemensamma aktiviteter kopplat till friskvård och hälsa.

träd.png  ÅTERHÄMTNING

I ett samhälle med en smartphone i handen 24/7 erbjuds medarbetarna tid att varva ner. Vi vill skapa mer kreativa miljöer och lägga mer fokus på välbefinnande. Rowico Home erbjuder massage och återhämtningsfåtölj.

träd.png  FAMILJ OCH LYCKA

Medarbetarens familj och fritid är viktigt för oss. Vi tror på att när det finns flexibilitet och balans i livet mår du bättre och då presterar du också bättre.