Hammond soffa grå vitpigmenterad

DESIGNA DIN LYXIGA KOMBINATION HAMMOND

HAMMOND – MÅNGA MÖJLIGHETER

Med kollektionen HAMMOND har du möjlighet att kombinera lyxig design med kreativitet och flexibilitet. Via några enkla val bygger du ihop din personliga soffgrupp och kan skapa en unik helhet. Sofforna och soffborden är tillverkade i Europa och allt trä är FSC-certifierat – gediget hantverk som andas skandinavisk design. 

SÅ DESIGNAR DU DIN HAMMOND-KOMBINATION

Vår kollektion HAMMOND ger dig möjligheten via några enkla val att bygga ihop din personliga sittplats. Välj tyg på soffan, färg på underredet och köp till extrakuddar om så önskas. Välj därefter soffbord i matchande färg, helt i massivt trä eller med en lyxig äkta italiensk marmorskiva i brun eller vit marmor.

HAMMOND SOFFA

1. UNDERREDE: vitpigmenterat eller svartlackat

2. TYG: beige eller grå

3. SIDOKUDDAR: välj om du vill köpa till två sidokuddar

HAMMOND SOFFBORD

1. UNDERREDE: brunoljat, vitpigmenterat eller svartlackat

2. BORDSSKIVA: samma färg som underredet, alternativt vit eller brun marmor

SE HELA KOLLEKTIONEN HAMMOND >

HAMMOND – VITPIGMENTERAD OLJAD EK

HAMMOND 3-sitssoffa med oljat vitpigmenterat ekunderrede och beige eller grå textil. Välj till ett massivt soffbord helt i oljad vitpigmenterad ek alternativt ett med bordsskiva i exklusiv brun eller vit marmor.

HAMMOND – SVARTLACKAD EK

HAMMOND 3-sitssoffa med svartlackat ekunderrede och beige eller grå textil. Välj till ett massivt soffbord helt i svartlackad ek alternativt ett med bordsskiva i exklusiv brun eller vit marmor.

HAMMOND – BRUNOLJAD EK

HAMMOND soffbord helt i brunoljad ek alternativt med bordsskiva i exklusiv brun eller vit marmor.

HÖG KVALITET OCH FSC®-CERTIFIERAT TRÄ

Soffan har en skön sits bestående av serpentin-fjädrar som fördelar komforten jämnt, tvättbara soffkuddar och det går dessutom att köpa till två extra sidokuddar, i samma färg som soffan, för en extra lyxig känsla.

Att serien HAMMOND är FSC®-certifierad innebär att allt trä kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk, det vill säga ett skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö. För att man som företag skall kunna titulera sig som FSC-certifierad måste man ha 100 % kontroll över sina leverantörskedjor och sin lagerhållning. Man granskas regelbundet av en extern part. Genom att köpa en möbel som är FSC-certifierad gör man ett bättre miljöval.