Louise Hjorth Holton avlastningsbord ek

ROWICO HOME HOS LOUISE HJORTH

VILKA MÖBLER ÄR LOUISE FAVORITER?

Louise Hjorth är tjejen från Skåne som landat i Stockholm för att arbeta som inredare och projektledare. På bara några år har hon även blivit en stor influencer och utnämnd till årets trendsättare. En stor del av hennes framgång är hennes öga för detaljer, hennes lyxiga inredningsstil och kreativiteten hon bär på. En trend som Louise satte fart på var den inbyggda bokhyllan som nu ”alla” vill ha.

Louise Hjorth 1

HEMMA HOS LOUISE HJORTH

Vi på Rowico Home träffade Louise Hjorth för första gången på ett event i Stockholm. Det var ett väldigt trevligt möte där vi fick upp ögonen för Louise och hon för våra möbler.

Rowico Homes signum är att vi skapar kvalitativa möbler i skandinavisk design med ett hållbarhetstänk och en önskan om att möblerna ska öka kärleken för ditt hem. Detta var något som Louise gillade och när hon tittade närmare på vårt sortiment så hittade hon direkt några favoriter. Därefter fick vi möjligheten att leverera möbelfavoriterna hem till henne i hennes fantastiska sekelskiftslägenhet på Östermalm. En perfekt matchning!

HOLTON AVLASTNINGSBORD & BOKHYLLA

Louise signum är att skapa lyxig inredning med hotellkänsla. Ett av rummen i hennes våning som verkligen inger hotellkänsla är sovrummet. Ett stort rymligt rum med högt i tak och noga utvalda textilier samt inredningsdetaljer. Louise önskan var dock att göra rummet lite mer ombonat och få en mysigare känsla. Därför föll hon får vår HOLTON-serie i ek. Hon valde först ut Holton avlastningsbord som hon ställde vid fotändan av sängen.

- Att ställa detta vackra Holton avlastningsbord med svarvade detaljer vid sängen gjorde det riktigt snyggt och mysigt i vårt sovrum. Att det dessutom skapade mer förvaring är ett stort plus, berättar en nöjd Louise.

På väggen mitt emot sängen så placerade Louise även Holton bokhylla. Hon berättar vidare om sina inredningstankar i sovrummet.

- Det skapar en helhet i rummet att hyllornas form och träslaget ek återkommer på två ställen. Hyllan i sig skapar också en mer mysig och ombonad känsla i rummet, det tack vare formerna och träslaget kombinerat med de inredningsdetaljer jag valt att styla den med.

Louise Hjorth Holton avlastningsbord ek
Louise Hjorth Holton avlastningsbord ek 2
Louise Hjorth Holton bokhylla ek

AUCKLAND MATTA

Under matsalsbordet i vardagsrummet hemma hos Louise Hjorth har det enligt henne varit lite kalt. När hon hittade vår runda Auckland matta så kände hon att den skulle skapa den varma, mjuka känsla hon letat efter.

- Nu känner jag verkligen att jag hittat den perfekta ullmattan. Den naturnära färgen och dess form är perfekt under vårt matsalsbord. Att mattan också består av 100% ull gör den skön att gå på samt lätt att torka av om det skulle spillas på den.

Auckland matta Louise Hjorth
Auckland matta

MILFORD SPEGEL

Louise har länge varit på jakt efter en golvspegel och valde nu att ta in vår Milford spegel i ek i sitt hem.

- Jag har letat efter en golvspegel som är lätt att flytta runt efter behov men samtidigt ha en lyxig, stilren känsla. Det har verkligen Milford. Älskar att den andas skandinavisk design samtidigt som man kan känna influencer från andra delar av världen.

Louise Hjorth Milford spegel 3
Louise Hjorth Milford spegel 2

INREDNINGSTIPS FRÅN LOUISE HJORTH

När vi träffade Louise så passade vi på att fråga vad hon har för enkla inredningstips.

- Jag tycker man ska tänka enkelt. Alla har inte möjlighet att göra om eller köpa nya möbler hela tiden så mitt bästa tips är att alltid ha något doftljus och färska blommor hemma. En enkel sak men som skapar stämning oavsett rum.

Sedan var vi också intresserade av hur hon tycker man skapar en helhet i sitt hem och hur vad hon har för trendspaning framåt.

- Jag tycker att man ska välja max tre kulörer som man håller sig till för att skapa en helhet i inredningen. Från att vi har haft mycket jordnära färger de senaste åren så går vi nu mot att våga ta in mer färg igen. Och under 2022 så ser jag att det kommer komma ännu mer sammet i inredningsdetaljerna.

LOUISES DRÖMMAR OM FRAMTIDEN

Vi älskar Louise känsla för inredning och innan vi lämnade hennes Rowico Home stylade lägenhet så var vi nyfikna på om hon ser sig själv fortsatt i denna lägenhet eller om hon har nya inredningsdrömmar?

-Vi älskar denna lägenheten men jag skulle ljuga om jag säger att jag skulle vilja bo kvar här för evigt. Drömmen är att köpa en ny större lägenhet i samma område som vi bor nu, samt få bygga vårt egna landställe ute i Stockholms skärgård. Vi får se när det blir verklighet, men då ser jag fram emot att kunna förverkliga ännu fler av mina inredningsdrömmar.

Följ gärna Louise Hjorth på Instagram @louisehjorthdesign.

Louise Hjorth doftljus
Auckland matta 2

MER INSPIRATION