Fåtöljer

Fåtöljer

Visar 48 av 107

KLASSISKA FÅTÖLJER I MODERN DESIGN

 Utforska ett stort utbud av högkvalitativa och stilrena fåtöljer på Rowico Home. En fåtölj är ett perfekt komplement till en soffgrupp, men kan också användas för att omvandla ett tomt hörn till en mysig och avslappnad läshörna. Hos oss finner du både klassiska fåtöljer och modeller med modern design. Oavsett behov och personlig smak har vi den rätta fåtöljen för dig!

INRED MED EN ELLER FLERA FÅTÖLJER I VARDAGSRUMMET

En fåtölj är mer än bara en sittplats – det är också en smakfull inredningsdetalj som gör mycket för den ombonade känslan i hemmet. Många väljer att placera fåtöljen i vardagsrummet, där den fungerar som en bekväm sittplats när man till exempel vill läsa eller kolla på film. Fåtöljen kan placeras på olika sätt beroende på vilken känsla du söker och vad möbeln ska användas till. Här är några tips på hur du kan gå tillväga för att få till en harmonisk och balanserad placering:

Komplettera soffan: Om du har en soffa kan du placera fåtöljen vid sidan av den för att skapa en enhetlig sittgrupp. Ett annat alternativ är att investera i två fåtöljer och placera dem på varsin sida av soffan för balans och symmetri. 

Vinkla fåtöljen: Ibland kan det räcka att bara vinkla fåtöljen en aning för att få till en mer avslappnad atmosfär och bryta upp de raka linjerna i rummet.

Funktionalitet: Tänk på hur du planerar att använda fåtöljen och anpassa omgivningen efter det. Om den ska användas för läsning bör det till exempel finnas bra belysning, och om den ska användas för att titta på tv behöver den placeras i en lämplig vinkel. Skapa zoner: Skapa en avskild läshörna eller plats för avkoppling med din fåtölj, och skapa zoner för olika aktiviteter i ditt vardagsrum.

STILRENA FÅTÖLJER I SKANDINAVISK DESIGN PÅ ROWICO HOME

Rowico Home erbjuder ett omfattande utbud av stilrena fåtöljer i genuin, skandinavisk design. Vår mångsidiga kollektion inkluderar fåtöljer i flera olika material, storlekar, färgnyanser och formspråk för att garanterat kunna tillgodose alla smaker och behov. Ta en närmare titt i vår stora möbelkollektion och hitta en skandinavisk fåtölj som inte bara utstrålar tidlös elegans, utan också är skapad för att passa sömlöst in i ditt hem.