Avlastningsbord

Avlastningsbord

INSPIRERAS AV VÅRA KUNDER

PRAKTISKA AVLASTNINGSBORD

Är du ute efter ett praktiskt bord till hallen där du kan lägga ifrån dig nycklar, post och andra småprylar? Kanske ett vackert litet bord intill väggen vid soffan för kvällskoppen eller snacksskålen? Eller letar du efter ett mindre bord som kan fungera både som förvaring, avlastningsyta och skrivbord? Titta då närmare på Rowico Homes snygga avlastningsbord. På den här sidan har vi samlat lite mindre och smalare bord som är utformade för att ta upp lite plats samtidigt som de erbjuder gott om förvaring.

SNYGGA AVLASTNINGSBORD FÖR FÖRVARING OCH DEKORATION

Ett avställningsbord är en praktisk möbel som hör hemma i alla typer av hem. Många avlastningsbord har inte bara en bordsskiva för förvaring, utan kan också vara utformade med nedre hyllplan och utdragbara lådor. Det gör att du kan välja vilka prylar du vill förvara dolt och vilka du vill visa upp. Addera till exempel en välkomnande touch i hallen genom att pryda avlastningsbordet med en vacker vas med blommor och ett väldoftande ljus. Vantar, mössor, nycklar och andra småprylar kan du istället lägga ner i lådorna. På så sätt får du en praktisk möbel som samtidigt skapar ett prydligt intryck och hemtrevlig atmosfär i rummet!

AVSTÄLLNINGSBORD I OLIKA MATERIAL OCH STILAR

Rowico Home erbjuder modeller i en mängd olika material och stilar så att du enkelt kan anpassa det till din personliga inredningsstil. Ett avlastningsbord är därför inte bara funktionellt, utan tillför också en dekorativ touch till rummet och kan hjälpa dig att fylla upp ett tomt och oanvänt utrymme. Satsa på ett avlastningsbord i trä för att tillföra ett skandinaviskt och klassiskt uttryck i hemmet. Eller varför inte vita avlastningsbord eller svarta avlastningsbord? Vill du att ditt avställningsbord ska sticka ut kan du istället välja en modell i en fin färg med rundade hörn eller andra iögonfallande detaljer. Rowico Home har något för alla och vi hjälper dig gärna om du har några frågor om vårt sortiment.