Bild på sommardukning

5 INSPIRERANDE TIPS INFÖR SOMMARENS DUKNING

SKAPA EN SOMMARIDYLL

Sommar är den perfekta tiden för att njuta av soliga dagar och ljumma kvällar tillsammans med vänner och familj. Och vad kan vara mer tillfredsställande än att skapa en vacker och inbjudande dukning för dina gäster? Med rätt dukning kan du förvandla din matplats till en idyll för sommarens festligheter.

5 TIPS FÖR DEN PERFEKTA SOMMARDUKNINGEN


1. FÅ IN DET PERSONLIGA

Skapa en personlig touch till din somriga dukning genom att sticka ner blommor i servetterna och knyt ett fint band runt.

2. APPLICERA FÄRG

Använd ljusa och glada färger för att förstärka sommarkänslan. Välj dukar, servetter och dekorationer i nyanser som gul, blå, grön eller rosa. Dessa färgklickar kommer att ge energi och liv till din sommardukning.

Sommardukning Rowico Home Showroom 6
Sommardukning Rowico Home Showroom 5

3. ADDERA BLOMMOR 

Inget skapar en mer romantisk och inbjudande atmosfär än blommor och gröna växter. Fyll bordet med en blomsterbukett i säsongens färger eller placera små vaser med färska blommor längs duken.

4. MYSIG BELYSNING

Sommarkvällar är magiska och rätt belysning kan förstärka stämningen ytterligare. Använd ljuslyktor för att skapa en varm och mysig atmosfär.

5. BLANDA IN NATURMATERIAL

Ta in naturen i din dukning genom att använda naturliga material som linne- eller bomullstyger, trämöbler och naturliga dekorationsföremål som blommor och träbrickor. 

Sommardukning Rowico Home Showroom
Sommardukning Rowico Home Showroom 2

HA ROLIGT TILLSAMMANS

Njut av sommarens härliga stunder tillsammans med nära och kära vid en matplats skapad med omsorg och kärlek.

Sommardukning Rowico Home Showroom 4
Sommardukning Rowico Home Showroom 3
Waterton stol ek

MER INSPIRATION