Snurrstolar

Snurrstolar

INSPIRERAS AV VÅRA KUNDER

BEKVÄMA OCH PRAKTISKA SNURRSTOLAR

En bekväm och fin snurrstol passar lika bra på arbetsplatsen som i vardagsrummet eller till matplatsen. Snurrfunktionen gör att du kan vända dig åt alla håll, utan att behöva flytta på stolen, samtidigt som själva designen ser ut som en vanlig snygg stol. Rowico Home erbjuder snurrstolar i skandinavisk och tidlös design som är enkla att matcha med de flesta typer av inredningsstilar. Så oavsett om du är ute efter en uppsättning stolar till matbordet eller vill uppdatera hemmakontoret med en bekväm stol har du möjlighet att hitta en passande snurrstol hos oss!

EN SNURRSTOL ERBJUDER EN BEKVÄM OCH FLEXIBEL SITTPLATS

Fördelarna med en snurrstol är många. Eftersom dessa stolar är utrustade med ett underrede med snurrfunktion i 180 eller 360 grader blir det enklare att vända dig mot bordsgrannarna vid middagsbordet eller nå saker runt omkring dig på skrivbordet, utan att anstränga kroppen. Det gör snurrstolen till ett utmärkt alternativ för såväl matplatsen som kontoret. Eller varför inte placera den i det tomma hörnet i sovrummet för att skapa en mysig läshörna? Tack vare deras snygga designer passar de in i hemmets alla rum och lyfter inredningen på ett stilfullt sätt. Så om du är ute efter en stol med snurrfunktion, men inte gillar utseendet på de klassiska kontorsstolarna, har du kommit helt rätt!

SNURRSTOLAR I ELEGANTA DESIGNER PÅ ROWICO HOME

På Rowico Home har du möjlighet att välja bland ett brett urval av stolar i olika material, färger och stilar. På just den här sidan har vi samlat våra snurrstolar i stilrena och eleganta designer som passar för en mängd olika inredningsstilar. Oavsett vad du planerar att använda din snurrstol till är det viktigt att du tar dig tid att fundera över vilken modell som passar dina behov bäst. Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig vidare!