Skrivbord

Skrivbord

SKRIVBORD FÖR HEMMAKONTORET

För dig som har ett hemmakontor är ett skrivbord en viktig del. När man jobbar hemifrån och sitter många timmar i sträck, kan det ibland vara lätt att glömma just HUR vi sitter. En ergonomisk och bekväm stol tillsammans med ett skrivbord eller matbord i rätt höjd, ger de optimala förutsättningarna för en god arbetsmiljö i hemmet.

SKRIVBORDEN MED DESIGN OCH FUNKTION

Skrivborden från oss på Rowico Home kommer att ge dig både funktion och design. Beroende på var i hemmet arbetsplatsen ska vara så har vi utbudet av skrivbord för både ett litet hörn och för ett eget kontorsrum. Både ett klassiskt skrivbord och ett avlastningsbord fungerar utmärkt för den tilltänkta arbetshörnan. Med vårt sortiment av skrivbord får du till en arbetsplats som matchar dina behov oavsett hur stort eller litet du bor. 

SKRIVBORDET FÖR DIG

Oavsett om du behöver ditt skrivbord för att göra läxan, jobba eller för att pyssla så är skrivbordet en viktig möbel. Skrivbordet ska ha en självklar och välkommande plats i ditt hem. Fundera på vilket ändamål du har tänkt med ditt skrivbord. Är det för att få tid för att enbart få arbetsuppgifterna gjorda eller ska det även passa in och bli en snygg inredningsdetalj i hemmet? Vi på Rowico Home tror på att man får mer gjort när man sitter vid ett skrivbord som man tycker mycket om.