Matstolar

Matstolar

Visar 24 av 133

MATSTOLAR TILL MATBORDET

Valet av matstol kan vara avgörande för din upplevelse vid matbordet. Det finns en stil för varje personlighet, från pinnstolar av trä i jordnära färger till stolar med stoppad sits i tyg, sammet, läder och konstläder! Du hittar till och med några extra bekväma alternativ med armstöd s.k. karmstolar som är perfekta när du vill sitta ner under långa perioder med familj och vänner. Alla våra matstolar är av bra kvalitet, har hög sittkomfort och flera stolar består av FSC-certifierat trä.

Betala enkelt och säkert med Klarna så levererar vi din nya matstol fraktfritt till närmaste butik. 

FÄRG OCH MATERIAL PÅ STOLEN

Att blanda olika typer av stolar är en trend som är här för att stanna. Vårt tips för att matcha resten av din inredning och få den att kännas enhetlig? Välj flera olika stolar i en färg eller använd en modell i flera olika färger, som beiga toner, eller med bruna färger! Du kan anpassa varje sittplats med mönstrade kuddar i olika nyanser så att de sticker ut istället för att smälta in i varandra en viktig del för att skapa fokuspunkter i utrymmen som annars är för upptagna.

KÖP DINA KÖKSSTOLAR OCH MATSTOLAR PÅ ROWICO HOME

Stolar är en viktig del av varje matplats eller kök, och vår kollektion av matstolar är både snygga att titta på och sköna att sitta på. Vårt sortiment innehåller flera olika stil- och färgalternativ så att du kan hitta en som passar din personliga smak! Och eftersom vi har designat dessa stolar med matchande bord i åtanke (oavsett om det handlar om att blanda stilar/färger) kommer det aldrig mer att finnas ett så perfekt partnerskap mellan möbler och matvanor. 

På Rowico Home är det enkelt att köpa ett matstolar och köksstolar online, till ett bra pris oavsett smak och inredningsstil. Matcha med stolar i samma serie eller i en annan modell. Har du några frågor kring ditt köp kan du enkelt kontakta vår kundtjänst.