Hero

VÄLKOMMEN HEM

INSPIRATION TILL HALLEN

TIPS FÖR ATT INREDA DIN HALL

Hallen är det första du, din familj och dina gäster möts av när ni kommer hem. Så tänk på att din hall ska kännas välkomnande och organiserad. Hallen är som spegeln av hela ditt hem. Här har vi samlat några saker att tänka på. 

3 STEG FÖR ATT LYCKAS MED HALLINREDNINGEN

1. Om du har en väldigt mörk hall, tänk på att ha ljusa väggar så den upplevs ljusare och större. Ha heller inte allt för stora möbler. Har du däremot en väldigt ljus hall, var inte rädd för att sätta en personlig tapet eller måla väggarna i en härlig kulör.

2. Tänk på att ha en mörkare matta i hallen, både för att skapa tyngd men också för att det ofta blir smutsigt på golvet i en entré och då syns smutsen inte lika bra. 

3. En hall ska vara praktisk. Så dold förvaring till viss del är att föredra precis som en enhetlig hallserie inkl en spegel. Det skapar personlighet och harmoni. 

 

MILFORD

SKANDINAVISK DESIGN

FORMSVARVAD

MASSIV EK


MILFORD – SKANDINAVISK KÄNSLA

MILFORD är en hallserie i massiv lackad formsvarvad ek. Serien består av bland annat klädställning, kroklist, väggknoppar, galgar, bänkar och speglar. Milford finns i ek, vitpigmenterad ek och svart. Välj vad som passar din hall bäst. 

 

MALONE

MODERN & STILSÄKER

SKOHYLLA

PERFORERAD PLÅT


MALONE – MODERN OCH STILSÄKER


MALONE hallserie består av svart pulverlackad metall med sandstruktur och vissa delar har metallknoppar i guldfärg. På den höga spegeln kan du själv flytta knopparna och sätta dem där du vill, tack vare den perforerade plåten.

MALONE är en modern serie som ger ett elegant intryck och lyfter viket hem som helst. Det ingår flera praktiska delar i serien och du ser dem här nedan.