Barstolar

Barstolar

BARSTOLAR SMART OCH PRAKTISKT

Vi på Rowico Home erbjuder barstolar och barpallar som passar perfekt till köksön eller barbordet. Fördelarna med en barstol är många och de skapar inte bara extra sittplatser utan kan tillsammans med ett barbord skapa en matgrupp för det lilla hemmet. Gemensamt för våra barstolar är att de har hög sittkomfort och en iögonfallande design. Barstolarna har en sitthöjd mellan 62–65 cm. Vilken sitthöjd barstolen har samt andra mått hittar ni under mått på specifikationerna på varje produkt.

För att skapa en helhetskänsla i rummet har vi också matchande matstolar till våra barstolar. En barstol gör att du sitter lite högre än på en vanlig stol, då är det extra viktigt att stolen är stabil och tålig så du kan känna dig trygg. Därför har vi valt att ha metallunderrede på flera av barstolarna. De har också ett praktiskt och skönt stag att vila fötterna på så man sitter bekvämt. JENSON och LOTTA är funktionella och snygga barbord som passar utmärkt till våra barstolar.

Letar du efter en barstol i modern, klassisk eller retrostil? I vårt utbud av barstolar kommer du hitta den som passar din stil i hemmet.