Pastell pask px

ÅRETS TREND PASTELL I PÅSK

FÄRGEXPLOSION I PÅSK

Efter en lång höst och vinter så längtar många av oss efter ljuset och glada färger. Att pastell då är bland de hetaste trenderna gör det enkelt. Köp färgglada dekorationer och skapa en färgexplosion i påsk.

 

PASTELL I DUKNINGEN

När påskhelgen infinner sig så är det för många förknippat med att våren är här. Längtan efter vårens härliga färger gör att vi gärna tar oss ut i naturen, men graderna på termometern gör att vi fortsätter hålla oss inne vid  exempelvis middagar. Men att skapa färg även inne vid en högtid som påsk är enkelt. Köp hem påskägg i en mängd härliga färger, gärna pastell, och dekorera både på tallrikar och bord.

 

Pastell i påsk servettring px
Pastell i påsk servett px

 

ENKLA TIPS VID DUKNING

Tre enkla tips vid dukning inför en högtid:

1. Köp hem blommor, gärna i en färgskala som passar övrig dukning

2. Lägg fram något som både förhöjer dukningen och som eventuellt går att äta. I påsktider är det klockrent med påskägg. Finns i en mängd härliga färger och går att lägga fram både på tallriken, bordet, i påskägg och små skålar.

3. Skapa en röd tråd med färg. Har du rosa linneservetter så får gärna drycken vara rosa. Alla små detaljer förhöjer känslan vid middagen och du får med största sannolikhet nöjda gäster.

 

Pastell i påsk tulpaner px
Pastell påsk ägg px
Pastell påsk dukning px

MER INSPIRATION