Hero

INSPIRATION

LYXIGA SÄNGGAVLAR

SKAPA EN HOTELLKÄNSLA

Med en exklusiv sänggavel i trä kan man enkelt skapa en lyxig känsla i sovrummet. Vid val av rätt inredningsdetaljer och sängkläder inger sig en hotellkänsla i hemmet.

 

RIGGINS SKANDINAVISKA DESIGN

RIGGINS sänggavel med rundade trästavar och raka överliggare andas med sin enkelhet skandinavisk design. En modern sänggavel tillverkad av massiv ek. Den passar till 180 cm breda sängar och är justerbar i höjd för att passa de flesta sängar. RIGGINS finns i svart samt vitpigmenterad ek, båda matchas utmärkt till sängborden CAMROSE.

 

 

VILKET SÄNGBORD PASSAR TILL?

CAMROSE är det sängbord som designats för att matcha RIGGINS sänggavel. Camrose ger sovrummet ett elegant uttryck. Placeringen på väggen anpassas enkelt efter sängens höjd vilket gör att sängbordet passar till alla sängar. Men det går även att matcha en sänggavel med en stol likt LOTTA eller AUSTIN pall, det som passar i färg och som du helt enkelt gillar bäst.

 

 

REDMOND I RIBBAT BRUNT TRÄ

Sänggaveln REDMOND är elegant och inger en härlig, exklusiv hotellkänsla till sovrummet. Den brunribbade sänggaveln passar till 180 cm breda sängar och har justerbara metallben som döljs bakom sängen. Redmonds stilrena integrerade sängbord skapar en skandinavisk lätthet i rummet. Placera gärna en lampa på sängborden med någon detalj som exempelvis mässing för att få träfärgen att framhävas och samtidigt skapa en ännu mer lyxig känsla. Sänggaveln passar utmärkt att placera tillsammans med CLEARBROOK förvaring som har samma färg och vackert ribbade mönster.

 

MER INSPIRATION

Vill du har mer inspiration, tips om hur du inreder ditt hem eller veta mer om senaste nytt? Vi älskar inredning och vår ambition är att du ska öka kärleken för ditt hem. Här är några artiklar vi tror att du kommer gilla...

GUIDE: SÅ VÄLJER DU MATTA

ROWICO HOME HOS LOUISE HJORTH

SKÅP TILL ALLA RUM