Sänggavlar

Sänggavlar

SÄNGGAVLAR I HÅLLBARA MATERIAL OCH SKANDINAVISK DESIGN

Sängens viktigaste funktion är att ge dig vila så att du blir utsövd och orkar med vad dagen har att bjuda på. Men sängen ska också vara en vacker möbel i ditt sovrum, och med en sänggavel från Rowico Home blir den just det. En sänggavel ger sängen en inramad känsla. Den förstärker stilen i rummet och gör din sovplats både mysigare och mer ombonad. En sänggavel skyddar också väggen bakom sängen, och den kan bli ett skönt stöd när du vill sitta upp och läsa.

VILKEN SÄNGGAVEL PASSAR I DITT SOVRUM?

Du kan välja en sänggavel som matchar övriga möbler, material och färger i sovrummet för att skapa en fin helhetskänsla. Du kan också välja en huvudgavel som bryter av och blir en skön kontrast i rummet. På Rowico Home finns flera sänggavlar i trä att välja mellan. En klassisk sänggavel i trä ger sovrummet ett varmt och naturligt intryck. Trä har en unik förmåga att ge ett rum en ombonad känsla. En träsänggavel kan enkelt matchas med olika färger på sängkläder.

Vilken sänggavel – Riggins, Redmond eller Whitmore – du ska välja beror på din personliga inredningsstil. Riggins är en sängram med en klassisk skandinavisk design med rundade trästavar i massiv ek som passar i de flesta sovrum. Med sänggaveln Redmond i ribbat brunt trä får du en lyxig och exklusiv atmosfär i sovrummet. På sänggaveln finns små hyllor för sänglampa, bok och väckarklocka. Whitmore med sina synliga kvistar ger ditt sovrum en härlig träkänsla. Även sänggaveln Whitmore kompletteras med sängbord på sidorna, denna gång med marmorskivor och lådor. Alla sänggavlar kan justeras i höjd för att passa olika typer av sängbottnar.

FÖRÄNDRA DITT SOVRUM MED EN SÄNGGAVEL FRÅN ROWICO HOME

Med en hållbar och vacker sänggavel från Rowico Home skapar du enkelt en inbjudande känsla i ditt sovrum – nästan som på ett hotell. Vi hoppas att du kommer att hitta din favoritsänggavel här hos oss och få ett sovrum som du trivs i och där du kan sova riktigt gott. Självklart är du välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon om du har några frågor eller funderingar om våra sänggavlar.