The Swedish Family

ROWICO HOME HOS THE SWEDISH FAMILY

MATPLATSEN ÄR HUSETS HJÄRTA

På Rowico Home tycker vi att matplatsen är husets hjärta. Det är där vi äter, gör läxor, jobbar och umgås. Det är något som The Swedish Family stämde in på när vi fick titta in hos dem i deras hus i Portugal.

THE SWEDISH FAMILY

2017 startade Joanna André upp en Youtube-kanal och började filma sin familjs vardag. Ganska snabbt tog den fart och till följd av det bestämde sig Joanna och hennes sambo Axel Berggren att säga upp sig och utforska världen tillsammans med barnen. ”The Swedish Family” som de kallar sig är nu kända för många och de delar med sig av sitt liv som de numera lever i Portugal. De har ett varmt hem där alla är välkomna och för att kunna ha många gäster på middag har de valt NAGANO matbord och NAGANO stolar till sitt vardagsrum. Med en tilläggsskiva får de plats med upp till 10 gäster, kanske t om 12 om två sitter vid bordsändarna.

VARDAG RUNT MATBORDET

The Swedish Family har tre barn i åldrarna 9, 7 samt 0 år och det blir ofta aktivitet kring matbordet med läxor, ritande eller fika med kompisar. Alla trivs med att nu ha fått lite mer plats för sina aktiviteter kring matbordet, speciellt minstingen Laura som ofta hamnar i centrum mitt på bordet.

The Swedish Family ritar
The Swedish Family Nagano matbord

ALLA ÄR VÄLKOMNA

Att umgås är en stor del av The Swedish Familys vardag. De har gärna hemma nära och kära och äter mat samt umgås.

– Matplatsen är väldigt viktig för oss och efter att ha spanat på en ny matgrupp till vårt nya hem föll valet på Nagano från Rowico Home. Vi gillar träslaget, färgen, att det är svensk design och att vi kan anpassa det efter behov. Dessutom valde vi att lägga deras Auckland matta under matgruppen för att verkligen få till helheten. Nu är alla välkomna hem till oss, säger en glad Joanna.

Följ gärna The Swedish Family på  https://www.youtube.com/c/THESWEDISHFAMILY/

The Swedish Family middag

MER INSPIRATION