houseofekman  vpx

ROWICO HOME HOS @HOUSEOFEKMAN TRE INREDNINGS­TIPS

”KEEP IT SIMPLE”

Emma Ekman bor i en 50-tals villa i Ljungby i Småland och älskar allt som har med inredning att göra. Förutom att arbeta i färgaffär har hon kontot @houseofekman. På hennes instragram får vi följa alla hennes inredningsprojekt, små som stora.

TRE INREDNINGSTIPS FRÅN EMMA

Emma älskar heminredning och hennes filosofi när det kommer till att göra om hemma är ”keep it simple”. Här kommer hennes konkreta topp tre inredningstips:

1. Måla om hemma, det ger direkt en ny känsla!
2. Rensa! Behåll bara det som du verkligen tycker om.
3. Satsa på genuina, äkta material och hållbar design. Det skapar en bra grund, sedan kan man alltid förändra med detaljer så det ändå känns nytt.

Holton bokhylla öppen spis px
Holton bokhylla ek px
Holton bokhylla hos Houseofekman px

HOLTON BOKHYLLA – ETT SJÄLVKLART VAL FÖR EMMA

Emma har nyligen gjort om i sitt hem, både i vardagsrum, vid matplatsen och i sovrummet. I vardagsrummet blev HOLTON bokhylla ett självklart val för Emma.

- Jag fastnade för det gedigna men ändå luftiga formspråket. Gillar verkligen de vackra och välarbetade detaljerna och att man kan variera utseendet på hyllan genom hur man stylar den. Här får alla mina favoriter plats och det blev ett fint komplement till vår öppna spis. Nu kan vi njuta både av levande eld och fina saker.

MER INSPIRATION

Vill du har mer inspiration, se hur andra inreder sitt hem eller få tips om hur du inreder ditt hem? Vi älskar inredning och vår ambition är att du ska öka kärleken för ditt hem. Här är några artiklar vi tror att du kommer gilla.

ROWICO HOME HOS VALERIE AFLALO

INREDNINGSTIPS FRÅN FILIPPA KRANTZE

ROWICO HOME HOS LOUISE HJORTH