mellanbeige

HÄR KAN DU ÅNGRA DITT KÖP VÄNLIGEN FYLL I FORMULÄRET

HAR DU ÅNGRAT DIG?

Om du vill ångra ett köp som är gjort via vår webbshop här på rowicohome.com, så behöver du meddela oss inom 14 dagar från det att du har tagit emot din beställning. Därefter går det inte att ångra sitt köp. Fyll i ångerformuläret nedan och avvakta svar samt en returfraktsedel från vår kundserviceavdelning.

Det går inte att lämna in ångrade varor i fysisk butik. Utlämningsstället har inget ansvar för dessa då betalning är gjord via vår hemsida direkt till Klarna.

Produkten ifråga ska skickas tillbaka i det skick du mottog den, alltså oanvänd, i originalförpackning med emballage och etiketter kvar. Vi rekommenderar att du använder genomskinlig tejp om kartongen är öppnad. Det går inte att sända tillbaka varor till oss som inte är godkända, då sker heller ingen återbetalning eller retur.

Det är också du som kund som betalar returfrakten vid ånger. Läs mer längre ner på sidan samt i våra köpvillkor.

Vill du istället göra en reklamation? Vänligen fyll i vårt reklamationsformulär

ÅNGERFORMULÄR (WEBBSHOP)

MER OM ÅNGERRÄTT

Vi hoppas alltid att du blir nöjd med din beställning. Skulle du däremot vara missnöjd har du i enlighet med Distansavtalslagen alltid en ångerrätt på 14 dagar från det att du hämtat ut/mottagit din beställning, utan att behöva ange skäl. Produkten ifråga ska skickas tillbaka i det skick du mottog den, vilket i förekommande fall innebär att du ska skicka tillbaka produkten i originalskick och i originalförpackning med etiketter och eventuella taggar kvar.

Om du vill returnera en vara och utöva din ångerrätt behöver du fylla i vårt ångerformulär. Varan ska skickas tillbaka i sitt originalemballage och i oförändrat skick. Detta innebär att varan ska vara oanvänd, väl emballerad och komplett. Vi rekommenderar att du använder genomskinlig tejp på förpackningen. Varan ska returneras inom 14 dagar räknat från det datum du meddelade oss att du vill nyttja din ångerrätt.

Fyll i vårt ångerformulär så skickar vi dig närmre instruktioner om din retur samt en ifylld returblankett. Vi kan tyvärr inte erbjuda retur i butik för de köp som gjorts på Rowicohome.se. Returer sker antingen via DHL som hämtar upp försändelsen vid din tomtgräns, via DHL servicepoint (gäller 1 kolli, maxvikt 20 kg, maxlängd 150 cm, maxlängd + omkrets = 300 cm) eller genom retur till vårt centrallager på Remvägen 4, 302 62 Halmstad. Om ni väljer att skicka tillbaka varan med DHL, skickar vi en returfraktsedel. När du fått returfraktsedeln från oss ringer du som kund till DHL för att boka upphämtning vid tomtgräns, alternativt lämnar in paketet på ett DHL servicepoint. Du som kund står för ansvaret samt kostnad för returfrakten. För upphämtning vid tomtgräns av DHL är kostnaden för returfrakten 595 kr (495 kr i fraktavgift +100 kr i administrationsavgift). Vid retur via DHL servicepoint är kostnaden 195 kr (95 kr i fraktavgift + 100 kr i administrationsavgift).

När vi har mottagit din retur och konstaterat att den är i oförändrat skick, gör vi en återbetalning för ordern. Kostnaden för returfrakten betalas inte tillbaka. Vi förbehåller oss rätten att göra avdrag på återbetalningen om varan inte är i oförändrat skick. Återbetalningen sker med samma betalningsalternativ som du valde att använda på ordern, och senast inom 14 dagar från det datum vi mottagit meddelande om din retur. Du kan dock få vänta tills dess att varan har kommit åter eller tills att du har lämnat ett bevis på att varan återsänts, det som sker först.