springnews 2024 rowicohome furniture

ROWICO HOME PRESENTERAR VÅRENS NYHETER 2024

ORGANISKA FORMER

Vårens noggrant utformade möbler, präglade av organiska former och nyskapande design, är framtagna för att komplettera säsongens trender och ge liv åt ditt hem.

HYLLNING TILL NATURENS SKÖNHET

Våren, en tid då naturen återuppstår och inspirerar oss att förnya våra hem. Det perfekta tillfället för vårens senaste möbelnyheter.

I hjärtat av vårkollektionen finner vi NORRIS, en soffa som fångar naturens mjukhet och former. Den är en kombination av harmoni, komfort och stil, perfekt för att välkomna våren.

Till soffan harmoniserar soffborden HOBART eller SULLIVAN väldigt fint. De har också en design som framhäver samma naturliga kurvor och former. Skapa en härlig dynamik i ditt vardagsrum och kombinera olika storlekar av soffborden.

SOFFOR I FOKUS

Vårens andra soffnyhet är BRADEN. En soffa designad med raka och klassiska linjer kombinerat med detaljer så som att sidokuddarna går nedanför sittdynan, det inger en känsla av tidlöshet kombinerat med modernitet.

Sedan har även våra befintliga soffor DUNCAN och WILLARD fått en ny modul som möjliggör att skapa hörnsoffor.

STOLAR TILL MATBORDET

Vårens kollektion innehåller även ett urval av innovativa stolar.

MAYMONT är en stapelbar stol som kombinerar hög design med praktisk funktionalitet, idealisk för flexibla utrymmen.

HARLAN, inspirerad av 50- och 60-talets design, med sin flätade sits, är en hyllning till hantverk och detaljrikedom.

Och den populära stolen ALISON, nu tillgänglig även som barstol och som stol med ett nytt vackert träunderrede. Träunderredet förstärker stolens klassiska estetik och ger en varm, naturlig känsla till dess moderna design.

BALANS AV TRENDER OCH HÅLLBARHET

Vårens trend för 2024 handlar om att skapa en balans mellan gammalt och nytt, mellan organiskt och strukturerat samt att ha hållbarhet i åtanke. Vårens kollektion är en spegling av denna balans och erbjuder möbler som inte bara blir fokus i varje rum, utan också blir ett komplement till dina nuvarnde möbler och stärker kärleken till ditt hem.

Majoriteten av vårens sortiment är dessutom FSC-certifierat, vilket innebär att tillverkningen värnar om människa och miljö.

UTVALDA VÅRFAVORITER 2024

VÅRKATALOGEN 2024

I vårens katalog 2024 hittar du ännu mer inspiration och bilder. Vi hoppas att våra möbelnyheter ska öka kärleken för ditt hem. THE LOVE OF HOME.

VÅRKATALOGEN 2024


TIDIGARE KATALOGER

HÖST/VINTER 2023 >

VÅR/SOMMAR 2023 >