Redmond sänggavel sol

INSPIRATION LYXIGA SÄNGGAVLAR

SKAPA EN HOTELLKÄNSLA

Med en exklusiv sänggavel i trä kan man enkelt skapa en lyxig känsla i sovrummet. Vid val av rätt inredningsdetaljer och sängkläder inger sig en hotellkänsla i hemmet.

RIGGINS SKANDINAVISKA DESIGN

RIGGINS sänggavel med rundade trästavar och raka överliggare andas med sin enkelhet skandinavisk design. En modern sänggavel tillverkad av massiv ek. Den passar till 180 cm breda sängar och är justerbar i höjd för att passa de flesta sängar. RIGGINS finns i svart samt vitpigmenterad ek, båda matchas utmärkt till sängborden CAMROSE.

Riggins sänggavel svart
Riggins sänggavel svart Camrose sängbord svart px
Riggins svart Austin barpall svart

VILKET SÄNGBORD PASSAR TILL?

CAMROSE är det sängbord som designats för att matcha RIGGINS sänggavel. Camrose ger sovrummet ett elegant uttryck. Placeringen på väggen anpassas enkelt efter sängens höjd vilket gör att sängbordet passar till alla sängar. Men det går även att matcha en sänggavel med en stol likt LOTTA eller AUSTIN pall, det som passar i färg och som du helt enkelt gillar bäst.

Riggins sänggavel Camrose sängbord
Riggins sänggavel Lotta stol
Riggins sänggavel Austin barpall

REDMOND I RIBBAT BRUNT TRÄ

Sänggaveln REDMOND är elegant och inger en härlig, exklusiv hotellkänsla till sovrummet. Den brunribbade sänggaveln passar till 180 cm breda sängar och har justerbara metallben som döljs bakom sängen. Redmonds stilrena integrerade sängbord skapar en skandinavisk lätthet i rummet. Placera gärna en lampa på sängborden med någon detalj som exempelvis mässing för att få träfärgen att framhävas och samtidigt skapa en ännu mer lyxig känsla. Sänggaveln passar utmärkt att placera tillsammans med CLEARBROOK förvaring som har samma färg och vackert ribbade mönster.

Redmond sänggavel 2 px
Redmond sänggavel px

MER INSPIRATION