Matbord med styling

ROWICO HOME HOS REBECCA FREDRIKSSON

SKAPA EN EGEN STIL

Rebecca Fredriksson eller @rebfre som hon kallar sig på Instagram har förverkligat sitt drömhem utanför Norrköping. En stuga har
förvandlats till ett stort inbjudande hus där Rebecca har gått all in med sin medelhavsstil blandat med en touch av det skandinaviska.

FAMILJEN OCH HEMMET ÄR ALLT

Rebecca har en gedigen bakgrund som inredningsstylist, content creator och influencer. Nu satsar hon fullhjärtat på sitt Instagramkonto @rebfre som hon drivit sedan Instagram lanserades. Hon har lyckats skapa ett konto som innehåller genomtänkta fina bilder samt en glimt ur hennes vardagliga liv, både upp- och nedgång.

- Jag älskar min familj, de är allt. Därmed är det naturligt för mig att mina följare ska få ta del av även det. De senaste åren har det varit mycket fokus på våra barn och att skapa vårt drömhem, berättar Rebecca.

SKANDINAVIEN MÖTER MEDELHAVET

Att följa resan som Rebecca och hennes sambo gjort med den lilla stugan på en strandtomt utanför Norrköping har verkligen tilltalat många, det innebär att det blir många frågor dagligen från följare som undrar varifrån alla inredningsdetaljer kommer.

- Min bohemiska medelhavsstil med touch av det skandinaviskt jordnära är det många som gillar, och det värmer när ens följare uppmärksammar det. Det var även genom mina följare som jag upptäckte Rowico Home och matbordet EMMETT, ett gediget, massivt träbord som passar perfekt in i vårt hus och med vår stil, säger en nöjd Rebecca. 

Rebfre Emmett matbord
Rebfre dukning

5 TIPS PÅ HUR DU SKAPAR EN EGEN STIL

Det har alltid varit viktigt för Rebecca att ha det fint, ombonat och mysigt omkring mig. Hennes främsta tips för att skapa en egen stil och ett mysigt hem är följande:

1. Våga mixa, det är det som skapar inredning. Att blanda gammalt med nytt skapar kontraster och en unik känsla.

2. Matcha inte för mycket, då blir det lätt opersonligt.

3. Kör inte på för mycket trender, inred hemmet med det du gillar och mår bra av att ha omkring dig, tänk enkelt och gör det mysigt. Satsa på mycket textilier, växter och unika små ting, så blir det fort personligt och hemtrevligt.

4. Gör det trevligt i vardagen med fin dukning, levande ljus och blommor.

5. Tänk på du gillar och vad som behövs i ditt hem för att du ska trivas.

Följ gärna Rebecca Fredriksson på Instagram @rebfre

MER INSPIRATION