Pallar

Pallar

PALLAR - PRAKTISKA OCH FUNKTIONELLA

Behovet av flexibel inredning är något som vi ser att fler efterfrågar idag. En sittplats i form av en pall har inte bara en praktisk funktion utan ger även ditt vardagsrum, hall eller kök en snygg inredningsdetalj. Är du ute efter en klassisk träpall eller barpall? Vi har flera olika pallar som passar fint in i våra skandinaviska hem.

EN PALL SKAPAR FLER SOCIALA OCH SMARTA SITTYTOR I HEMMET

Oavsett om man ska möblera vardagsrummet för fest eller bara umgås med närmsta familjen, är det viktigt att alla får plats och får en sittplats. Pallen är stadig men har en nätt design vilket gör att man snabbt och enkelt flyttar fram den och skapar fler sittplatser för gästerna.

PALLENS ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

Denna användbara möbel kan med fördel också användas som ett bord intill din säng, fåtölj eller soffa. En pall är enkel att förflytta till hallen, köket eller i vardagsrummet.

Pallen kan vara ett bra hjälpmedel när du behöver nå något högt upp i skåpen eller när barnen vill hjälpa till i köket och ska nå upp till bänkskivan. Våra pallar har en tidlös och praktisk design som gör att de passar ihop med de flesta av våra möbelserier och ger ditt hem en snygg helhetskänsla.