Pallar

Pallar

INSPIRERAS AV VÅRA KUNDER

TRÄPALL I STILREN DESIGN

En pall i trä är en mycket användbar möbel som passar i nästan alla rum i ditt hem. Den är funktionell och kan användas både som en extra sittplats och som en avställningsyta samtidigt som den blir en dekorativ inredningsdetalj. Våra pallar har en stilren design som gör dem enkla att matcha med andra möbler och stilar, och de är tillverkade av trä för en naturlig och nätt men ändå stabil känsla samt en lång hållbarhet.

FINA PALLAR TILL ALLA RUM

En pall kan faktiskt passa i alla rum i hemmet. I sovrummet kan en träpall bli ett fint nattduksbord och i vardagsrummet ett sidobord bredvid soffan eller ett litet bord för en grön växt. I hallen, barnrummet och badrummet kan pallen fungera både som sittpall och som en avställningsyta. 

DEN ALLSIDIGA OCH POPULÄRA TRÄPALLEN

Träpallar är mångsidiga och kan användas till många olika saker. De är flexibla och kan enkelt flyttas runt efter behov. Men de är inte bara praktiska, de blir också en fin inredningsdetalj i rummet. I vårt sortiment finns väldesignade träpallar av hög kvalitet som passar perfekt i skandinaviska hem. Den stilrena formgivningen gör pallarna enkla att kombinera med våra andra möbelserier. Välkommen att upptäcka träpallar från Rowico Home!