Loungestolar

Loungestolar

INSPIRERAS AV VÅRA KUNDER

LOUNGESTOLAR OCH LOUNGEFÅTÖLJER FÖR ALLA RUM

Bjud in till härligt umgänge samtidigt som du skapar en elegant känsla i hemmet med våra loungestolar. Stolarnas avslappnade och stilrena design gör att du enkelt kan inreda en naturlig plats för avkoppling som går hand i hand med resten av hemmet. En loungestol är en praktisk möbel för alla typer av hem och inredningar då den går att använda både i grupp tillsammans med ett soffbord och som udda stol. Den kan användas som alternativ till fåtölj, då de tar upp mindre plats men ändå skapar en plats som gjord för avkoppling och umgänge. Placera till exempel flera loungestolar inne i vardagsrummet istället för fåtöljer för en minimalistisk känsla, eller låt en loungestol fungera som praktisk sittyta i hallen eller sovrummet. Möjligheterna är oändliga och hos oss hittar du loungestolar i flera olika färger och material som passar perfekt in i våra skandinaviska hem.

LOUNGESTOLAR I SKANDINAVISK DESIGN

De loungestolar som du hittar hos oss är designade för att du ska få en möbel som är både vacker att titta på och som håller länge. De hjälper dig att skapa snygga och bekväma sittplatser att trivas i, samtidigt som de inte tar upp lika mycket plats som exempelvis en klassisk fåtölj. Perfekt för dig som har en mindre yta att inreda och ändå vill kunna inreda en plats för lugn och avkoppling. Loungestolarnas skandinaviska design gör dem dessutom enkla att matcha med resten av din inredning och kommer att hålla länge både kvalitetsmässigt och stilmässigt.

KÖP LOUNGESTOLAR AV HÖG KVALITET PÅ ROWICO HOME

Titta närmare på vårt sortiment och klicka hem en ny loungestol till ditt vardagsrum, sovrum eller hall redan idag! Och glöm inte att vi även erbjuder en mängd andra typer av stolar såsom matstolar, pinnstolar, barstolar och pallar. Många ingår i samma serie, vilket gör det enkelt att skapa en enhetlig och vacker stil i hemmet!