Schäslongsoffor

Schäslongsoffor

Visar 48 av 216

INSPIRERAS AV VÅRA KUNDER

STILRENA SOFFOR MED SCHÄSLONG

En av de möbler som de flesta av oss spenderar mest tid i är soffan. Det är ofta där vi kopplar av efter en lång dag, har mysiga filmkvällar och umgås med familj och vänner. Därför gäller det att lägga ner tid på att verkligen fundera ut vilka egenskaper du tycker är viktiga hos en soffa och vilken soffmodell som passar just ditt hem och dina behov bäst. Vill du ha en soffa med gott om sittplatser, en liggdel där du kan breda ut dig ordentligt och ett tidlös och stilrent utseende ska du genast spana in våra schäslongsoffor. De är som ett mellanting mellan en divansoffa och en hörnsoffa och passar dig med lite mer utrymme, samtidigt som våra moduldelar gör det möjligt att skräddarsy din soffa efter ditt vardagsrum. Bläddra runt bland våra soffor med schäslong och låt dig inspireras av den höga kvaliteten, de vackra tygerna och den klassiska och tidlösa designen.

SCHÄSLONGSOFFAN – ETT ALTERNATIV TILL DIVANSOFFAN

Är du ute efter en maffig soffa till vardagsrummet? En nätt soffa till loungehörnan eller en anpassningsbar modulsoffa till biorummet? Hos oss på Rowico Home är det enkelt att hitta en soffa för alla rum och behov, och de flesta ingår i möbelserier så att du kan matcha dem med fåtöljer och andra möbler för att skapa ett enhetligt uttryck. Våra schäslongsoffor är ett utmärkt val för dig som vill ha många sittplatser precis som hörnsoffan, men samtidigt en naturlig liggdel som på divansoffan. En soffa med schäslong är nämligen ett slags mellanting mellan en hörnsoffa och en divansoffa. Den är designad med en divandel där du kan sträcka ut dig ordentligt under långa filmkvällar, men till skillnad från en klassisk divansoffa är den försedd med ryggstöd för att du även ska kunna använda den delen för att sitta upp bekvämt. Den erbjuder därmed fler sittplatser samtidigt som du kan utnyttja liggdelen på ett bekvämt sätt.

KÖP EN SOFFA MED SCHÄSLONG I TIDLÖS STIL ONLINE PÅ ROWICO HOME

En schäslongsoffa placeras med fördel i ett hörn eller längs en vägg för att schäslongdelen inte ska skärma av resten av rummet. Hur många som får plats i schäslongsoffan beror på hur stor modellen är, och väljer du ett modulsystem kan du enkelt anpassa antalet sittplatser efter ditt hem och dina behov. Vi erbjuder soffor i en mängd slitstarka och vackra material som passar in med de flesta typer av inredningar och som håller sig fina med tiden. Bläddra runt bland våra soffmodeller och läs mer om deras unika egenskaper genom att klicka på respektive produkt på webbplatsen. Om du är osäker på vilken soffa som passar dina behov, kan du med fördel läsa vår soffguide. Vi finns även tillgängliga och hjälper dig gärna om du skulle ha några frågor eller funderingar!