emmett matbord winck

Hemma hos Anna Winck

SEKELSKIFTESLÄGENHET I KÖPENHAMN

Anna Winck är en 30-årig influencer och Creative Director för det kommande varumärket Cannari. Hon och hennes partner Kasper lever sin dröm i en sekelskifteslägenhet i Köpenhamn. Lägenheten har magiska trägolv, stuckaturer, dubbeldörrar och stora fönster.

emmett waterton winck

INREDA SEKELSKIFTESLÄGENHET

När Anna nyligen flyttade in i sin sekelskifteslägenhet så var det viktigt för henne att hålla inredningen clean och ta in gedigna naturmaterial som matchar trägolvet i lägenheten. 

– När jag letade efter möbler till vår matplats så upptäckte jag Rowico Home. Jag blev först helt förälskad i EMMETT matbord och sedan stolarna WATERTON. Jag älskar kombinationen mellan den enkla stilrena designen och träslagets känsla av lyx. Möblerna är även sköna och ergonomiska vilket är viktigt för mig, säger Anna.

BLEV TOKIG I FRANSK INREDNING

Annas intresse för inredning kommer från hennes syster. 

– Redan i gymnasiet var min syster tokig i fransk inredning och jag följde med henne på alla möjliga loppmarknader och antikhandlare. Vi tog ofta bilen och körde till Köpenhamn och stod längst fram i kön för at få dom bästa fynden. Detta ledde till att jag också blev tokig i denna inredning och körde fransk stil hemma under flera år. Så det var så mitt intresse för inredning började och under åren har min inredningsstil ändrats och nu har jag en mer stilren och skandinavisk stil, men gärna med inslag av färg, berättar Anna.

emmett waterton winck2
emmett waterton winck

ANNAS 5 TIPS GÄLLANDE INREDNING

Några exempel på saker som Anna tänker på när hon inreder sit hem: 

1.    Ta in detaljer i pastellfärger
2.    Satsa på naturmaterial såsom trä och marmor
3.    Keep it simple med de saker du tycker om
4.    Gör DYI projekt som skapar personlighet i hemmet
5.    Kaffemaskin på diskbänken, både en snygg inredningsdetalj och blir räddaren i nöden på morgonen

Lär känna Anna bättre via hennes Instagram, @annawinck 

MER INSPIRATION