Kajsa Bergströ, emmett matbord waterton stol2

Hemma hos Kajsa Bergström

TRIVSAMT HEM

Kajsa Bergström bor i ett charmigt hus i Vingåker tillsammans med sin sambo och två barn. Hemmet är familjens gemensamma hjärta och de älskar att göra det så trivsamt som möjligt.

Kajsa Bergström emmett waterton

INREDNING ETT STORT INTRESSE

Till vardags jobbar Kajsa på Scorett samt driver sina sociala kanaler. Inredning är ett intresse och något hon verkligen brinner för på sin fritid. 

- Redan som ung älskade jag att göra om mitt rum hemma hos mina föräldrar, men mitt inredningsintresse tog verkligen fart när jag flyttade hemifrån och fick möjlighet att köpa nya möbler och dekorera mitt eget hem.

ETT INBJUDANDE HEM I TRÄ

Trä tycker Kajsa ger en naturlig och tidlös känsla som verkligen kan förvandla ett rum.

- När det kommer till att skapa en inbjudande känsla i hemmet är mitt bästa tips att använda trädetaljer. Jag älskar att blanda olika träslag för att skapa en varm och harmonisk atmosfär. 

Kajsa Bergström waterton stol
Kajsa Bergström waterton stol2
Kajsa Bergström emmett matbord waterton stol

MATGRUPP MED TRÄMÖBLER

I Bergströms hem har de valt Emmett matbord och Waterton stol.

- Det jag verkligen uppskattar med bordet är dess rena och raka linjer samt det massiva träet, det inger en robust och gedigen känsla. Till bordet har jag matchat stolarna Waterton, som är både bekväma och stilfulla. De har ett böjt ryggstöd och en vadderad sits som gör dem perfekta för långa måltider eller trevliga sammankomster. Tillsammans har denna matplats i naturek blivit ett perfekt tillskott i hemmet.

MER INSPIRATION