Fred matbord vitpigmenterad Auckland matta px

MODERNT OCH EXKLUSIVT FRED

POPULÄRA KOLLEKTIONEN FRED

FRED, en av våra mest populära kollektioner, av massivt 100% FSC-certifierat trä med lätt utställda ben i pulverlackad svart metall inger ett modernt och exklusivt uttryck.

RUNDA & REKTANGULÄRA MATBORD

Bordsskivan på FRED matbord är lackad och designad med en fasad kant. Finns i två olika storlekar som rektangulära matbord, 170 cm och 240 cm, samt en rund variant, Ø160 cm. Benen består av pulverlackad svart metall och är riktigt stabila och tåliga.

FRED finns i vitpigmenterad och brun ek. Det runda matbordet finns även i svartlackad massiv ask.

PRAKTISKT OCH STABILT SIDEBOARD

FRED sideboard har gott om förvaringsutrymme och både lådor och luckor har mjukstängande soft-close funktion. Skåpen innehåller flyttbara hyllplan för extra flexibilitet. Sidebordet ger ett exklusivt intryck och passar fint i våra skandinaviska hem.

FSC-CERTIFIERADE MÖBLER

Att en möbel är FSC®-certifierad innebär att allt trä kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk, det vill säga ett skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö. Trä är vårt viktigaste material och FSC-certifierade möbler har blivit vårt signum när vi utvecklar våra kollektioner. Vi strävar ständigt efter att göra bästa tänkbara materialval och att tänka hållbart i alla led. För att man som företag skall kunna titulera sig som FSC-certifierad måste man ha 100 % kontroll över sina leverantörskedjor och sin lagerhållning och man granskas regelbundet av en extern part.