Confetti skohylla knyter skor px

HALLMÖBLER I SKANDINAVISK STIL CONFETTI

KOMPLETT HALL MED CONFETTI

Att skapa ordning i hallen är en viktig detalj i hemmet. Dels ger det en enklare vardag när allt har sin plats och dessutom blir det en välkomnande känsla när man stiger innanför dörren. Kollektionen CONFETTI består av ett brett sortiment av hallmöbler i skandinavisk design. 

HATTHYLLA ELLER KLÄDHÄNGARE?

Att få ordning på alla ytterkläder kräver förvaring. För de jackor som används mest och för besökare behövs en tillgänglig klädförvaring. Hatthyllor finns oftast i olika storlekar för att passa olika ytor eller så kan det vara enklare att ha en klädhängare ståendes på golvet. Kollektionen CONFETTI erbjuder båda alternativen och hatthyllor finns i storlekarna 80 och 100 cm.

SE HELA KOLLEKTIONEN CONFETTI >

VILKEN SKOFÖRVARING?

Skor har det en tendens att bli mycket av i entrén, därmed behövs skohyllor och förvaring. CONFETTI erbjuder skoställ i storleken 80 till 100 cm. Det finns även sittbänkar med öppen skohylla under eller en bänk med två eller tre lådor om man vill gömma undan en del av skorna i utdragbara lådor.

INREDNINGSDETALJER I HALLEN

När du inreder hallen så är det också viktigt att skapa en mysig miljö. Köp till ett avlastningsbord och placera gärna en lampa samt någon annan inredningsdetalj som skapar en inbjudande känsla. Att placera en växt på skohyllan kan också skapa en mjukare känsla. Glöm inte heller galgarna. CONFETTI erbjuder galgar i samma stil, perfekt att matcha till hatthyllan i samma serie.