Brooklyn matbord brunt

FSC-CERTIFIERADE MÖBLER I MASSIV EK BROOKLYN

SKAPA EN HELHET MED BROOKLYN

Välj ett matbord som håller år efter år, där familj och vänner kan umgås och växa. Brooklyn är en tidlös och flexibel kollektion massiva matbord i FSC®-certifierad ek. I kollektionen ingår även matchande skåp, sideboard, soffbord och TV-bänk. 

BROOKLYN MATBORD – VÄLJ DIN FAVORIT

BROOKLYN matbord finns i 18 olika varianter. Designa din egen kombination genom att välja färg, storlek och vilka ben som passar bäst hemma hos dig. Det finns även möjlighet att köpa tilläggsskivor. Det största matbordet kan då bli hela 320 cm långt och rymma upp till 12 personer.

Designa ditt eget massiva matbord via tre enkla val.

1. FÄRG: brunbetsad ek, vitpigmenterad ek eller lackad ek

2. LÄNGD: 170 cm eller 220 cm

3. BENSTÄLLNING: ekben, X-metallben eller U-metallben


SE HELA KOLLEKTIONEN BROOKLYN >

BROOKLYN – BRUNBETSAD LACKAD EK

BROOKLYN i brunbetsad är tillverkad i massiv, fingerskarvad europeisk ek som betsats i mörkbrunt och lackats. Bordet har en borstad finish. Välj vilken längd som passar dig bäst: 220 cm eller 170 cm. Båda längderna finns med tre olika benställningar: ekben, X-metallben och U-metallben. 

BRUNBETSAD EK 170 cm

BRUNBETSAD EK 220 cm

I SAMMA SERIE

BROOKLYN – VITPIGMENTERAD EK

BROOKLYN i vitpigmenterad består av fingerskarvad massiv ek och bordsskivan har en slät hårdvaxoljad finish. Precis som de andra färgerna finns BROOKLYN vitpigmenterad i längderna 220 cm och 170 cm, samt ekben, X-metallben eller U-metallben.

VITPIGMENTERAD EK 170 CM

VITPIGMENTERAD EK 220 CM

I SAMMA SERIE

BROOKLYN – LACKAD EK

BROOKLYN matbord i lackad ek är tillverkad av massiv, fingerskarvad europeisk ek med en borstad bordsskiva. Välj mellan längderna 220 cm och 170 cm, samt mellan ekben, X-metallben och U-metallben.

LACKAD EK 170 CM

LACKAD EK 220 CM

I SAMMA SERIE

FSC-CERTIFIERAD EK

Att kollektionen BROOKLYN är FSC®-certifierad innebär att allt trä kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk, det vill säga ett skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö. För att man som företag skall kunna titulera sig som FSC-certifierad måste man ha 100 % kontroll över sina leverantörskedjor och sin lagerhållning. Man granskas regelbundet av en extern part. Genom att köpa en möbel som är FSC-certifierad gör man ett bättre miljöval.