Clearbrook

INSPIRATION SKÅP TILL ALLA RUM

SAMMA SKÅP – OLIKA INNEHÅLL

Ofta låser man sig fast vid att förvaring ska se ut på olika sätt beroende på vilket rum det ska användas i. Behöver det verkligen vara så? Nej, vi tycker att ett snyggt skåp kan fungera som förvaring i vilket rum som helst.

VÄLJ DET SKÅP DU GILLAR

Förvaring ska inte bara fylla en funktion, det ska även bidra till att öka känslan i ett rum. Så utgå från rummet du behöver förvaring i och fundera på vilken färg och form som skulle passa i just det rummet.

Känns det svårt så kan du alltid försöka tänka på vad du har för andra färger eller träslag i rummet, är det något du kan återuppta för att skapa en röd tråd? Ett annat alternativ är att bryta av helt, då får skåpet i sig tala och verkligen bli en inredningsdetalj. Men som sagt, välj det skåp DU gillar!

Clearbrook brunt

SAMMA SKÅP, OLIKA INNEHÅLL

Ett skåp kan skapa snygg förvaring i vilket rum som helst, oavsett om du vill använda det som barskåp i vardagsrummet, porslinsskåp i köket eller pysselskåp i hobbyrummet. Varför inte förvara toalettartiklar i ett stilrent skåp i badrummet eller förvara alla dina favoritböcker i ett skåp i läshörnan?

1. BARSKÅP I VARDAGSRUMMET

2. TOALETTSKÅP I BADRUMMET

3. PORSLINSSKÅP I KÖKET

4. PYSSELSKÅP I HOBBYRUMMET

5. BOKSKÅP I LÄSHÖRNAN

Clearbrook barskåp

1. BARSKÅP I VARDAGSRUMMET

Clearbrook toalettskåp

2. TOALETTSKÅP I BADRUMMET

Clearbrook porslinskåp

3. PORSLINSKÅP I KÖKET

Clearbrook pysselskåp

4. PYSSELSKÅP I HOBBYRUMMET

Clearbrook bokskåp

5. BOKSKÅP VID LÄSHÖRNAN

FÖRVARING + DESIGN

Våra skåp CLEARBROOK och HALIFAX rymmer en hel del saker och lyfter vilket rum som helst med deras eleganta design. I både serierna finns dessutom matchande sideboards. I vilket rum har du behov av ett nytt skåp eller ett sideboard

MER INSPIRATION