Louise Laurenius

LOUISE LAURENIUS MAT FÖRENAR MÄNNISKOR

ROWICO HOMES NYA AMBASSADÖR

"Mat förenar människor runt matbordet och påminner oss om att hemmet är där hjärtat finns". Inspireras av Louise matpassion.

Louise Laurenius

FRÅN SKÅNE TILL MILANO OCH TILLBAKA

Louise, född och uppvuxen i Skåne, påbörjade ett livsomvälvande äventyr när hon bytte ut de fridfulla rapsfälten mot den livfulla stadsmiljön i Milano år 2012. Hennes italienska resa blev 11 år och den har satt ett djupt avtryck i hennes hjärta, hon älskar fortfarande landet och den italienska maten.

Nu har Louise nyligen återvänt till svensk mark, där hon fortsätter att utöva sin magi som copywriter, innehållsskapare och matbloggare. Hennes kreativitet känner inga gränser och hon levererar äkta innehåll som skapar känslor och inspirerar.

LOUISE - ROWICO HOMES NYA AMBASSADÖR

Louise är nu ambassadör för Rowico Home. Båda parter har hjärtat i Italien. Rowico Home tillverkade ursprungligen många av sina möbler i Italien, men i samband med att sortimentet blev mer skandinaviskt flyttades produktionen. Trots det klappar hjärtat fortfarande för Italien, precis som deras passion för att umgås över generationer och att samlas runt matbordet med god mat.

Louise Laurenius Taransay soffbord Willard soffa1
Louise Laurenius mat

MAT FÖRENAR MÄNNISKOR RUNT MATBORDET

Det italienska arvet innehållande social samvaro med mat runt hemmets hjärta matbordet lever vidare hos Rowico Home. Därmed kommer nu Louise få inspirera i Rowico Homes flöde med mat som förenar människor och påminner oss om att hemmet är där hjärtat finns.

Louise Laurenius mat2
Louise Laurenius italien hus
Louise Laurenius mat3

MER INSPIRATION