Robin Bengtsson Rowico Home

HEMMA HOS ROBIN BENGTSSON

MATPLATSEN ÄR VÅR SAMLINGSPLATS

Robin Bengtsson älskar att umgås med familj och vänner. För att skapa fler platser vid matplatsen föll valet på Filippa matbord och Huntingbay stol.

Robin Bengtsson Rowico Home

DEN OPTIMALA KÖKSSTOLEN

När det var dags att uppdatera matplatsen hemma hos Robin föll han för Huntingbay karmstol till matbordet. En stol i konstläder med svart metallstomme.

- För mig var det viktigt att hitta en väldigt skön stol som man kan sitta i länge, det uppfyller verkligen Huntingbay från Rowico Home. Sedan älskar jag svart så det blev den optimala köksstolen för oss, säger Robin.

MATBORD TILL VARDAGS OCH FEST

För Robin är matplatsen huset och familjens samlingsplats så det ska kunna finnas rum till många. Till stolen Huntingbay valde Robin därmed den runda versionen av matbordet Filippa. Ett matbord som i sitt grundutförande har fyra platser men med en iläggsskiva kan ge rum för sex eller åtta platser beroende på stol. Och om man köper till ytterligare en iläggsskiva så kan man få in ytterligare två stolar.

- Jag föll för detta matbord av flera anledningar. För det första så älskar jag bordet för att det är tillverkat av FSC-certifierat trä som tar hänsyn till vår miljö, sedan den bruna färgen på eken samt att det ger möjligheten att skapa fler platser. Nu har vi ett matbord som fungerar bra både till vardag och till fest, förklarar Robin.

Avslutningsvis berättar Robin att han är väldigt nöjd med sin nya matplats som både är snygg, gedigen och sjukt skön att sitta i. 

MER INSPIRATION

Vill du har mer inspiration, tips om hur du inreder ditt hem eller veta mer om senaste nytt? Vi älskar inredning och vår ambition är att du ska öka kärleken för ditt hem. Här är några artiklar vi tror att du kommer gilla.

HEMMA HOS SIMON LINDSTRÖM

GUIDE: ATT VÄLJA MATBORD

HEMMA HOS CLAUDIA GALLI CONCHA