Shelton soffa Hammond soffbord

HEMMA HOS MALIN SCHRAMM

PÅ BESÖK HOS ROWICO HOMES FÖRSÄLJNINGSCHEF

När Rowico Homes försäljningschef flyttade in i ett hus utanför Helsingborg fick vi möjlighet att ta en titt in i hennes hem.

ATT INREDA ETT HEM

När Malin Schramm flyttade in i ett hus i Laröd utanför Helsingborg gick hon "all in" med renoveringen och skapade sin egen oas.

- Jag ville verkligen få det att kännas som hemma för mig och min son. Så jag har lagt ner mycket tid på att skapa en mysig känsla genom att blanda Rowico Home möbler med andra varumärken som jag gillar. Jag älskar färg så grönt i olika kulörer har blivit något som genomsyrar flera av rummen, berättar Malin.

ATT ARBETA MED MÖBLER

Möbler och inredning är ett stort intresse för Malin, så när hon fick chansen att byta bana från skönhetsbranschen till möbelbranschen så blev det ett naturligt steg.

- Jag brinner verkligen för att jobba på Rowico Home. Dels är ju möbler något jag tycker är kul och sedan är det ett familjärt bolag med högt i tak som gör att det blir korta beslutsvägar och man får möjlighet att driva många av de idéer som man har, förklarar Malin.

Malin jobbar en del hemifrån eftersom hon bor utanför Helsingborg och Rowico Homes huvudkontor är i Halmstad. Därmed var det viktigt för Malin att skapa en kontorsplats hemma, även om hon ofta också hamnar vid köksön när hon arbetar.

ROWICO HOME I ALLA RUM

Malin har inrett med Rowico Home möbler i nästan alla rum, allt ifrån hallen till vardagsrummet till kontoret. I sovrummen har hon dock gjort speciallösningar och exempelvis byggt en alldeles egen säng i en sovalkov i sonens rum.

- Jag äskar kontraster och i sovrummen har jag verkligen skapat egna lösningar och använt mycket färg för att göra det unikt, ombonat och alldeles underbart, avslutar en nöjd Malin när vi fått en rundtur i hela hennes hem.

Färgstark tavla
Malin Schramm
Malin Schramm 2

MER INSPIRATION