Josefin dahlberg hero v2

ROWICO HOME HOS JOSEFIN DAHLBERG

INSPIRERANDE KONTOR

Josefin Dahlberg är modejournalisten som blev holistisk hälsocoach. Från ett intensivt och snabbgående liv så har nu lugn och harmoni blivit något hon värnar om. Både hemma och på kontoret tycker Josefin att är det väldigt viktig att skapa en inspirerande, energifylld men samtidigt rofylld plats.

Josefin Dahlberg

 


EN DAG I JOSEFIN DAHLBERGS LIV

Josefin vaknar tidigt, och då blir det fullt upp med lek och bus hemma med sina barn. Sedan blir det en nyttig frukost, bra start på dagen. Efter lämning på förskola så tar Josefin hand om sig själv, mediterar, skriver av sig och gör sig i ordning. Därefter bär det av till hennes andra hem - kontoret, där hon gör allt från att gå igenom mejlen, har möten, äter en härlig lunch, spelar in videos till någon onlinekurs, skapar artiklar eller content till Instagram. Det finns ALLTID något att skapa och hon lägger mycket tid på kontoret.

Efter kontoret hämtar Josefin sin ena dotter på förskolan, går till parken en stund innan de går hem och lagar middag och har en mysig kväll ihop hemma med hela familjen. När barnen sover blir det tid för att ”catch up” vad som hänt under dagen, kolla på någon serie ihop och sedan gå och lägga sig tidigt. Ett ganska vanligt liv ändå.

 

JOSEFIN INREDER SITT KONTOR MED ROWICO HOME

När Josefin flyttade och letade efter en ny hylla så hittade hon den perfekta hyllan från Rowico Home.

- När jag sen skulle göra om på kontoret kändes Rowico Home som det självklara valet att inreda med. Det finns så himla fina möbler i exakt den känslan som jag gillar. Det är snyggt och stilsäkert, och deras trämöbler har en skön och lugn vibe som jag vill ha både på mitt kontor och i mitt hem.

Eftersom Josefin är mycket på sitt kontor så är det viktigt för henne att verkligen skapa en plats som hon älskar.

Josefin dahlberg 3
Josefin dahlberg 4

HAMMOND SOFFA

Josefin gillar jag att ha en lugn bas och tycker att Hammond soffans raka linjer gör den skön, mysig och inger en känsla av harmoni, perfekt för pauser från jobbet för att landa och ladda energin.

SULLIVAN SOFFBORD

Som soffbord behövde Josefin något som passade storleksässigt samt ett bord som inger samma lugna känsla som soffan.

- Soffbordet Sullivan är SÅ himla snyggt, jag blev helt kär i det så fort jag såg det och den stora varianten är i perfekt storlek för mitt kontor.

MILFORD SPEGEL

För att skapa ljus och rymd ville Josefin även ha en spegel på sitt kontor.

- Spegeln Milford matchar soffan och soffbordet bra och gör rummet ljusare. Så himla fin kombination och jag är så nöjd med hur mitt kontor uppgraderades genom dessa möbler. Jag älskar det!

Josefin dahlberg 5
Josefin dahlberg 2
Josefin dahlberg 1

JOSEFINS TANKAR OM ATT INREDA ETT KONTOR

Josefin utbildade sig till journalist och började jobba inom modemagasinsbranschen, men efter några år kände hon sig stressad och pressad. Hon hade sitt drömjobb men mådde dåligt.

- Jag kände då jag att jag ville utveckla mig själv och mitt mående och dela med mig om det till mina tusentals följare som jag hade fått via mina modejobb. Jag åkte till Indien och utbildade mig till yogalärare, jag gick onlinekurser, läste böcker, utbildade mig till holistisk hälsocoach och idag har jag min business där jag varje dag inspirerar tusentals till att må bättre och jag känner verkligen att det är mitt kall i livet, berättar Josefin.

Med sina nya kunskaper känner Josefin också vikten av ett harmoniskt kontor.

- Jag gillar att ha en naturlig och lugn bas som gör att man känner sig avslappnad. Sedan vill jag mixa upp det med härliga tavlor, gröna växter och fina detaljer för att skapa energi och mer inspiration.

Ordning och reda har också blivit viktigt för Josefin.

- Det ger sån skön känsla av lugn och balans om man har ordning och reda på kontoret. Rensa och göra dig av med det du inte använder för annars ligger de och samlar energi som vi påverkas av, även om vi gömmer det i skåpen.

Utöver en bra balans av möbler och inredningsdetaljer är kristaller viktigt för Josefin. Enligt Josefin skapar kristallerna balans, det tillsammans med växter och blommor påverkar känslan i rummet otroligt mycket.

- Jag brinner för att utveckla mig själv och mitt mående på olika sätt och denna förändring jag nu gjort på kontoret har gjort att jag fullkomligt ÄLSKAR denna plats. Det här kontoret ger mig så mycket inspiration och energi - ännu mer nu när det är så himla fint!

Följ gärna Josefin på Instagram @josefindahlberg.se

MER INSPIRATION