houseofekman duncan soffa

HEMMA HOS EMMA EKMAN

Små som stora inredningsprojekt

Emma Ekman bor i en 50-tals villa i Ljungby, Småland, och älskar allt som har med inredning att göra. På hennes instagram @houseofekman får vi följa alla hennes inredningsprojekt, små som stora.

TRE INREDNINGSTIPS FRÅN EMMA

Emma älskar heminredning och har sedan unga år alltid köpt alla inredningsmagasin som hon kunde komma över. När det kommer till hennes nuvarande inredningsintresse och att göra om hemma så är hennes filosofi  ”keep it simple”. Här kommer hennes konkreta topp tre inredningstips:

1. Måla om hemma, det ger direkt en ny känsla!
2. Rensa! Behåll bara det som du verkligen tycker om.
3. Satsa på genuina, äkta material och hållbar design. Det skapar en bra grund, sedan kan man alltid förändra med detaljer och färg så det ändå känns nytt.

houseofekman holton shelf2 px
houseofekman duncan sofa marsden coffee tables2 px
houseofekman holton shelf3 px

VARDAGRUMMET HAR FÅTT EN UPPDATERING

Emma har nyligen gjort om i sitt hem, både i vardagsrum, vid matplatsen och i sovrummet. I vardagsrummet blev HOLTON bokhylla och DUNCAN soffa ett självklart val för Emma.

- Gällande hyllan så fastnade jag för det gedigna men ändå luftiga formspråket. Gillar verkligen de vackra och välarbetade detaljerna och att man kan variera utseendet på hyllan genom hur man stylar den. Duncan soffa är både bekväm och snygg och jag är väldigt glad att jag vågade satsa på något annat än beige, den härliga varma tonen ger karaktär åt hela rummet. 

MER INSPIRATION