Claudia Galli Concha

ROWICO HOME HOS CLAUDIA GALLI CONCHA

FAMILJEN & HEMMET

Claudia Galli Concha är en entreprenör ut i fingerspetsarna och har många järn i elden. Utöver skådespeleri, driva PR-kommunikationsbyrå och jobba med sociala medier så är familjen och hemmet det viktigaste. Ett hem som ständigt är i förändring, nu senast matplatsen.

VEM ÄR CLAUDIA?

För många är Claudia känd som "Frida" från TV-serien Skilda världar, men hon har en lång meritlista när det kommer till skådespeleri och även som  manusförfattare, kreatör och entreprenör. Hon har alltså många strängar på sin lyra, men det som ändå är viktigast är familjen och hemmet som de byggt upp tillsammans.

- Min familj, bestående av min man och våra barn, och vårt liv tillsammans är det viktigaste för mig. Att få leva och uppleva livet med dom är det bästa som finns, säger Claudia.

MATPLATSEN = HEMMETS HJÄRTA

Familjen Galli Concha bor i en sekelskifteslägenhet som de älskar! För ett år sedan tänkte de göra en totalrenovering men tiden gick och de kände att de faktiskt älskar lägenheten som den är, så nu gör de små justeringar hela tiden istället. Bland de senaste projekten var att de uppdaterade hemmets hjärta, matbord och stolar = matplatsen.

- Jag är så glad över vår nya matplats. Matplatsen är helig för oss och vi sitter mycket där, så när jag hittade ett gediget runt träbord som kan bli större vid behov, blev FILIPPA matbord det naturliga valet. Sen blev jag kär i CARMEN stol i vitpigmenterat trä redan första gången jag såg den, så det blev naturligt att välja vitpigmenterat både på bord och stol, SÅ nöjd!

Filippa vitpigmenterat Carmen stol
Claudia ljus
Carmen stol vitpigmenterat

HEMMET SPEGLAR LIVET

Ingen dag är vanlig i Claudia Galli Conchas liv, men hennes hem speglar hennes liv.

- Det finns ingen vanlig dag i mitt liv, mitt jobbliv kombinerat med mitt privatliv är lite som att spela Tetris, säger Claudia med ett skratt.

Just nu filmar Claudia en ny tv-serie samtidigt som hon jobbar med sina sociala medier, driver PR- och kommunikationsbyrå, sen är hon är i slutfasen av att ta fram en produkt som hon har arbetat med i flera år (kan snart berätta) och sist men inte minst så investerar hon i företag som hon tror på. Sedan hinner hon också med familj och vänner.

- Min inredningsstil är lite som mitt liv, jag gillar mycket saker och mixar många olika stilar samt nytt och gammalt. Jag tycker att vårt hem ska andas oss, det ska hända många saker och livet ska få synas och märkas, förklarar Claudia. 

Fortsätt inspireras av Claudia på Instagram @claudiagconcha.

Claudia Filippa matbord Carmen stol

MER INSPIRATION